Kullanmana bağlı ama yinede 240-250 TL'den aşşağa yakmazsın. + olarak feribotun bazen sabahın ilk saatinde promosyon biletleri oluyor. Ondan alabilirsen al yok alamazsan yalandan yere 150 lira verme körfezi dön gitsin![]()
Merhaba,arkadaşlar temmuz ayında tatil için 4 günlüğüne marmarise gideceğim,1.4 fire active aracım gidiş olarak sadece kaç lira yakar araç birde tereddüt içindeyim izmit den dolaşmalımıyım yoksa feribotlamı geçsek.bir kaç konu gördüm aynı ama tarihler eskiydi,şimdiden teşekkürler.
Kullanmana bağlı ama yinede 240-250 TL'den aşşağa yakmazsın. + olarak feribotun bazen sabahın ilk saatinde promosyon biletleri oluyor. Ondan alabilirsen al yok alamazsan yalandan yere 150 lira verme körfezi dön gitsin![]()
marmaris 700 küsür km yani gidiş geliş ortalama 1500 km yapar bence 300tl civarında gider gelirsin feribota binme bence direk devam et yola erken çık sabah 5-5,30 gibi uygundur km de 20 krş yaksan 300 tl eder ki bence uygun hız ve fazla zorlamaz isen 18 krş larla 270-280 tl ye gider gelirsin
İdonun feribotuyla eskihisardaki farkli ayni seydenmi bahsediyorsunuz.
Sent my iPhone using Tapatalk2
aracımda tüp yokbenim bildiğim 45 tl olması lazım eskihisardan birde 300 tlye gidip gelmek keşke mümkün olsaydı
![]()
Konu imaj58 tarafından (19/06/2013 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.
evet lpg oranından bahsediyorum ayrıca ALLAH kısmet ederse ağustos un 24 ünde bende marmaris yolcusuyum puntişle kısmetse ilk tatil yolculuğuma çıkacağım , gel ağustos gel![]()
Ben dizel arabayla 5,6 ortalama ile 200 TL mazota 796 km yaptım. Körfezi dolaşarak.. 48 litre mazot ile yani..
Gittiğim yer Milas
Konu Birkan61 tarafından (24/06/2013 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
sen çok yakmışsın be kardeşim normalde uzun yolda 90-110 arası ben 3,5 lt leri görüyorum sanıyorum sen biraz basmışsın 140-150 falan ayrıca klimada tüketimi etkiliyor geçen çayırovaya gidip geldim yol bomboştu öyle sıcağında 3,6 lt yi gösteriyordu 90-110 arası klima kapalıydı.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Feribot biletini şimdi satın alsan 20 tl,son 2-3 kala alırsan 60-70 tl tabii bunlarda araç içi yolcu biletide kesilir ( şoför hariç ).Eskihisar 60 tl araç içi yolcu sayısının önemi yok.Eskihisar yalova arası 12 km,istanbuldan eskihisara gidiş km yide hesaplamak lazım.
Karayolu ile gitmek istersen kadıköy yalova 160 km ne kadar yakar sen hesap et.
Hesap bu nasıl işinize gelirse.![]()
son olarak birşey sorucam kaç tane ücretli geçiş var istikametimde,yani kaç gişeden geçicem kaç liralık hgs doldurmam gerekiyor gelişde hgs lazım olucakmı.4 soru oldu ama![]()
ben gecen sene gittim marmarise tam kavacıkta mazotu fulledim feribota binmedim körfezi dolandım tam marmaris içmelere geldiğimde bir daha fulledim depoyu 135 tl ye dolmuştu yani 135 lira yakmıştı 1,3 multijet 75 hp üzerindede 16 bbs jantlar vardı
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri