ürün güzele benziyor bir kurşun geçirmezlik testi yapmadı adam psikolojik problemleri var sanırsam
bu kadar etkili bir ürünse kullanmak lazım sokaktaki çocuklar da benim aracın anasını ağlattı
siz nerden ve ne kadara sipariş ettiniz acaba
Boya koruma yaptırma amaçlı epeydir araştırıyordum. Bir bakım forumunda gördüm bu ürünü. Sipariş verdim bir kaç ürününden artık kendim uygulayacam.
Kaportanın anası ağlıyor
Nasiol ZR53 Dayanıklılık - YouTube
Konu kadir07 tarafından (08/06/2013 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı...
ürün güzele benziyor bir kurşun geçirmezlik testi yapmadı adam psikolojik problemleri var sanırsam
bu kadar etkili bir ürünse kullanmak lazım sokaktaki çocuklar da benim aracın anasını ağlattı
siz nerden ve ne kadara sipariş ettiniz acaba
Hehe balyozla girmedi adam sadece. çok ağır şeylere de dayanamaz sanırım o kadar değil.
kendi web satislari var, siparis ettim ertesi gun geldi.
Oto bakim seti ve bocek zift tas izleri icin bir urunu de var bugfilm diye o da cok enteresan bir urun. yapişan böcek izleri bir perde su ile iniyor.
Nasiol - Love and Protect the Original adresinden aldim bundan sonra da siparisim olur sanirim. Bakım forumunda çok tutulan profesyonel bir marka.
Kullandığında sonuçlarını da yazarsan iyi olur.
İnsanın inanası gelmiyor..
ecnebilerin "gerçek olamayacak kadar iyi" dedikleri şeyben de boya koruma yapmayı düşünüyorum, uygulama sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim.
Uygulamayı yaptım. Firma yetkilileri ile görüştüm önce, çok ilgilendiler gerçekten. Uygulama merkezlerine de yönlendirebiliriz dediler dilerseniz. Ürün sağladıkları epey bir yer varmış.
Web sitesinde ayrıntılı şekilde anlatmışlar nasıl yapılacağını. Ona göre uyguladım, altına meguiars Scratchx'i elle attım. Sonra güzelce bir daha yıkadım ve tamamen kuruttum otomobili. Kuru olması çok önemliymiş. Üzerine Nasiol ZR53'ü yaptım. Bir buçuk saat kadar sürdü. Yüzey çok pürüzsüz hale geldi ve de küçük çizikleri de kapattı. Cayır cayır yanıyor şimdi. Üç dört ayda bir bakım şeklinde uygulanacak MetalCoat diye bir ürününden de aldım, hızlı şekile uygulanıyor ve yine nano koruma. Düzgün kullanırsam bir yıl boyadan yana derdim olmayacak artık umarım.
Yağmur kaydırıcılarından ve koltuk koruma da almıştım, araştırmalarıma göre onlar da çok iyiymiş. 10 dakikada da onları uyguladım. Komple koruma sağlamış oldum.
Zevkli ve basit geçti, aracı koruyor olcağını bilmek ve de aracın sanki yeni haline döndüğünü görmek insanı heyecanlandırıyor. Bir kaç yaş gençleşti araç.
Yağmur kaydırıcının da videosu etkileyici görünüyor, ama metalcoat'tan emin olamadım. En önemlisi de bunlar ne kadar süre boyunca etkili kalıyor..
bende geçen gün gördüm ve uygulamaya karar verdim, yalnız metal coat mı ZR53mü yoksa 2si birdenmi ona karar veremedim, detailingturkeyde sordum bakalım ne dicekler.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ozan ZR53 ü uygulayacaksın. Metalcoat 2 var onunla da ürünün ömrünü uzatmak istersen belirli aralıklarla (2-3 ayda bir yeterli bence) onu uygulayacaksın. Araç üzerinde 1 yıl etkisini kaybetmeden dayanıyor.
Videoya bakılırsa artık kaput filmine bile gerek yok gibi ama yine de hile hurdası olabilirr........
uygulayan arkadaşlar; bu 49 tl lik küçük şişe araba için yeterli bir büyüklük mü yoksa 2 adet mi aldınız?
Çok ilginç ürünler.
Ben üsküdar ziebarta arabam için fiyat sormaya girdiğimde adam arabanın kumaş koltuğuna içtiği 1 bardak sıcak şekerli çayı boca etmişti. Bende ağzım 2 karış açık bakakalmıştım adamın yaptığına ve çayın kumaşta top gibi durmasına. Ben özellikle iç döşemeler için Nasiol cabincare düşünüyorum. herkes bana katılırmı bilemiyorum ama mevsim yaz olunca benim şöför ve yolcu tarafı kol dayama yerindeki döşeme kumaşım(kırmızı ) leş gibi oluyor. koymayayım elimi diyorum ama yinede unutup koyuyorum terli terli oda orayı berbat hale getiriyor. İğrenç bir görüntü oluyor. buna karşı çok merak ettim ürünü. hadi kullanan arkadaşlar yazsın da bizde ona göre alalım yada almayalım.
arkadaşlar merhaba nasiol shopun sitesinden nasıl sipariş veriliyo çözemedim bi türlü yardımcı olursanız sevinirim.Bnaka havale numaraları filan vermiş ama herhangi bir açıklama yok.
merakla uygulama sonuçlarını bekliyorum arkadaşlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri