Sayfa 1/2 12 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Boya koruma şaka gibi!

Zafer Varol Varol
    Puntist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3

Standart Boya koruma şaka gibi!

Boya koruma yaptırma amaçlı epeydir araştırıyordum. Bir bakım forumunda gördüm bu ürünü. Sipariş verdim bir kaç ürününden artık kendim uygulayacam.

Kaportanın anası ağlıyor

Nasiol ZR53 Dayanıklılık - YouTube
    Konu kadir07 tarafından (08/06/2013 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı...

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

ürün güzele benziyor bir kurşun geçirmezlik testi yapmadı adam psikolojik problemleri var sanırsam
    bu kadar etkili bir ürünse kullanmak lazım sokaktaki çocuklar da benim aracın anasını ağlattı
    siz nerden ve ne kadara sipariş ettiniz acaba

Zafer Varol Varol
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Hehe balyozla girmedi adam sadece. çok ağır şeylere de dayanamaz sanırım o kadar değil.

kendi web satislari var, siparis ettim ertesi gun geldi.

Oto bakim seti ve bocek zift tas izleri icin bir urunu de var bugfilm diye o da cok enteresan bir urun. yapişan böcek izleri bir perde su ile iniyor.

Nasiol - Love and Protect the Original adresinden aldim bundan sonra da siparisim olur sanirim. Bakım forumunda çok tutulan profesyonel bir marka.

Tamer Manav
    Jan1690 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06
    Edilen teşekkür: 2

Kullandığında sonuçlarını da yazarsan iyi olur.

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

İnsanın inanası gelmiyor..

Mustafa Uçar
    mucar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 64

ecnebilerin "gerçek olamayacak kadar iyi" dedikleri şey ben de boya koruma yapmayı düşünüyorum, uygulama sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim.

Zafer Varol Varol
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Uygulamayı yaptım. Firma yetkilileri ile görüştüm önce, çok ilgilendiler gerçekten. Uygulama merkezlerine de yönlendirebiliriz dediler dilerseniz. Ürün sağladıkları epey bir yer varmış.
    Web sitesinde ayrıntılı şekilde anlatmışlar nasıl yapılacağını. Ona göre uyguladım, altına meguiars Scratchx'i elle attım. Sonra güzelce bir daha yıkadım ve tamamen kuruttum otomobili. Kuru olması çok önemliymiş. Üzerine Nasiol ZR53'ü yaptım. Bir buçuk saat kadar sürdü. Yüzey çok pürüzsüz hale geldi ve de küçük çizikleri de kapattı. Cayır cayır yanıyor şimdi. Üç dört ayda bir bakım şeklinde uygulanacak MetalCoat diye bir ürününden de aldım, hızlı şekile uygulanıyor ve yine nano koruma. Düzgün kullanırsam bir yıl boyadan yana derdim olmayacak artık umarım.
    Yağmur kaydırıcılarından ve koltuk koruma da almıştım, araştırmalarıma göre onlar da çok iyiymiş. 10 dakikada da onları uyguladım. Komple koruma sağlamış oldum.

Zevkli ve basit geçti, aracı koruyor olcağını bilmek ve de aracın sanki yeni haline döndüğünü görmek insanı heyecanlandırıyor. Bir kaç yaş gençleşti araç.

Mustafa Uçar
    mucar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 64

Yağmur kaydırıcının da videosu etkileyici görünüyor, ama metalcoat'tan emin olamadım. En önemlisi de bunlar ne kadar süre boyunca etkili kalıyor..

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

bende geçen gün gördüm ve uygulamaya karar verdim, yalnız metal coat mı ZR53mü yoksa 2si birdenmi ona karar veremedim, detailingturkeyde sordum bakalım ne dicekler.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Şenol Çıracı
    Abarth Mjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 323

Ozan ZR53 ü uygulayacaksın. Metalcoat 2 var onunla da ürünün ömrünü uzatmak istersen belirli aralıklarla (2-3 ayda bir yeterli bence) onu uygulayacaksın. Araç üzerinde 1 yıl etkisini kaybetmeden dayanıyor.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Alıntı Mjet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozan ZR53 ü uygulayacaksın. Metalcoat 2 var onunla da ürünün ömrünü uzatmak istersen belirli aralıklarla (2-3 ayda bir yeterli bence) onu uygulayacaksın. Araç üzerinde 1 yıl etkisini kaybetmeden dayanıyor.
    ZR53ün özelliklerinde "Derin Parlaklık" yazmıyor, metal coattada çizikleri maskeleme ve dayanıklılık yazmıyor o yüzden kafam karıştı.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Ali Tandogan
    Castell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 213

Videoya bakılırsa artık kaput filmine bile gerek yok gibi ama yine de hile hurdası olabilirr........

must sekseniki
    must82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 60

uygulayan arkadaşlar; bu 49 tl lik küçük şişe araba için yeterli bir büyüklük mü yoksa 2 adet mi aldınız?

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Alıntı must82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uygulayan arkadaşlar; bu 49 tl lik küçük şişe araba için yeterli bir büyüklük mü yoksa 2 adet mi aldınız?
    Ben henüz uygulamayı yapmadım ancak, C-D sınıfı araçlar için 35-40ml olarak yazılmış şişe ise 50ml. Yani Doğru kullanımla fazla fazla yeter.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

İsmail Fatih Alkan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. atlatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    78AK292
    Edilen teşekkür: 90

Çok ilginç ürünler.
    Ben üsküdar ziebarta arabam için fiyat sormaya girdiğimde adam arabanın kumaş koltuğuna içtiği 1 bardak sıcak şekerli çayı boca etmişti. Bende ağzım 2 karış açık bakakalmıştım adamın yaptığına ve çayın kumaşta top gibi durmasına. Ben özellikle iç döşemeler için Nasiol cabincare düşünüyorum. herkes bana katılırmı bilemiyorum ama mevsim yaz olunca benim şöför ve yolcu tarafı kol dayama yerindeki döşeme kumaşım(kırmızı ) leş gibi oluyor. koymayayım elimi diyorum ama yinede unutup koyuyorum terli terli oda orayı berbat hale getiriyor. İğrenç bir görüntü oluyor. buna karşı çok merak ettim ürünü. hadi kullanan arkadaşlar yazsın da bizde ona göre alalım yada almayalım.

agop demir
    msi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    34 JJ 8322
    Edilen teşekkür: 25

arkadaşlar merhaba nasiol shopun sitesinden nasıl sipariş veriliyo çözemedim bi türlü yardımcı olursanız sevinirim.Bnaka havale numaraları filan vermiş ama herhangi bir açıklama yok.

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Alıntı msi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba nasiol shopun sitesinden nasıl sipariş veriliyo çözemedim bi türlü yardımcı olursanız sevinirim.Bnaka havale numaraları filan vermiş ama herhangi bir açıklama yok.
    almak istediğiniz ürünleri açın, hepsi için sepete ekle dedikten sonra sağ üstten sepete girin gerisini halledersiniz.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

agop demir
    msi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    34 JJ 8322
    Edilen teşekkür: 25

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    almak istediğiniz ürünleri açın, hepsi için sepete ekle dedikten sonra sağ üstten sepete girin gerisini halledersiniz.
    Sağolun halletim müşteri hizmetleride yardımcı oldu

must sekseniki
    must82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 60

merakla uygulama sonuçlarını bekliyorum arkadaşlar...

İsmail Fatih Alkan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. atlatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    78AK292
    Edilen teşekkür: 90

Alıntı Puntist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uygulamayı yaptım. Firma yetkilileri ile görüştüm önce, çok ilgilendiler gerçekten. Uygulama merkezlerine de yönlendirebiliriz dediler dilerseniz. Ürün sağladıkları epey bir yer varmış.
    Web sitesinde ayrıntılı şekilde anlatmışlar nasıl yapılacağını. Ona göre uyguladım, altına meguiars Scratchx'i elle attım. Sonra güzelce bir daha yıkadım ve tamamen kuruttum otomobili. Kuru olması çok önemliymiş. Üzerine Nasiol ZR53'ü yaptım. Bir buçuk saat kadar sürdü. Yüzey çok pürüzsüz hale geldi ve de küçük çizikleri de kapattı. Cayır cayır yanıyor şimdi. Üç dört ayda bir bakım şeklinde uygulanacak MetalCoat diye bir ürününden de aldım, hızlı şekile uygulanıyor ve yine nano koruma. Düzgün kullanırsam bir yıl boyadan yana derdim olmayacak artık umarım.
    Yağmur kaydırıcılarından ve koltuk koruma da almıştım, araştırmalarıma göre onlar da çok iyiymiş. 10 dakikada da onları uyguladım. Komple koruma sağlamış oldum.

Zevkli ve basit geçti, aracı koruyor olcağını bilmek ve de aracın sanki yeni haline döndüğünü görmek insanı heyecanlandırıyor. Bir kaç yaş gençleşti araç.
    sn:puntist

koltuk ve döşeme için olandan da uyguladım diyorsun. Kendi sitelerindeki videoadaki etkiyi aldın mı.
    Yani işe yaradımı. cevap verirsen sevinirim.

Sayfa 1/2 12 SonSon