sac jantları temizlemiştim bigün, o zmnlar ehliyetim yoktu dolaşamadım böyle ama yeniden tekrarlıcam bunu kısa süre içinde
kaputun altı
![]()
hikayesi eski (2000 model 1.6 corolla) aracımızı servise bakıma götürmemizle başladı, dizeller yeni gelmişti.bizim aracın işlemleri yapılırken D-4D yi fazlasıyla inceledik ve ailem aracı değiştirmeye karar verdi hesap kitaplardan sonra.Ve 25.11.05 tarihinde aracımızı aldık eskisi servisten hiç çıkmadı :
yaklaşık 20.400km civarındayız, henüz herhangi bir sorunumuz yok.yakıt olaraksa ciddi anlamda güzel diyebilriim290-300km (alanya-antalya gidiş-geliş ve şehir içi gezme) 35 ytl ye mal oluyor bize
performans olarak beklentilerimin üstünde ve şaşırtıcı gelebilir ama günden güne daha da açılıyor sanki araç
bu arada turbo dizel araçlar içinde en ufak turbo bzm arabada garrett gt1444v model turboya sahipmiş, elimde bunla ilgili bi pdf var ama fiat grubu varmı orda hatırlamıyorum koyarım onuda bi konuda
aracımda modifikasyon olarak sadece philips diamond vision 5000kelvinlik halojen ampuller mevcut, gerçekten güzel aydınlatması var özellikle zifiri karanlıkta
neyse gelelim fotolara artık ;
![]()
sac jantları temizlemiştim bigün, o zmnlar ehliyetim yoktu dolaşamadım böyle ama yeniden tekrarlıcam bunu kısa süre içinde
kaputun altı
![]()
Güzel araçtır bu arabalar. Kazasız belasız sürüşler...
Harika görünüyor, çok temiz maşallah. Kazasız belasız..
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
teşekkür ederim, temiz tutmaya çalışıyoruz elden geldiğince. malesef 1-2 yerde çiziklerim var çeşitli yeni oluşan ve nası oluştuğunu kestiremediğimiz (sürtme izi)
cümlemize kazasız belasız.
gayet güzel ve hoş ben severim toyotaları...maşallah diyelim allah kaza bela vermesin...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
Allah hayırlı günlerde kullanmayı nasıp etsın.Güzel arac.
antalyalı hemserim!!!cok guzel toyotolar cok iyidir!!sorunsuz makınalardır..
amin, cümlemize kazasız belasız inşallah
ewet bu kasa hoş kasaydı... tam bir sedan diyebilirim... kazasız belasız sürüşler...
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
güzel bir araç toyotalar oldum olası benim hep ilgimi ceker babamda 1998 model 1.6 GLİ Special vardı turkuaz mavisi sattığımıza öyle pişmanki 6 sene oldu hale vahlanır
aramıza hoşgeldin aktif olman dileğiyle
güle güle kullan kazasız belasız ....
evet bencede güzel araçlar, teşekkürlerdejavu Nickli Üyeden Alıntı
hoşbuldum; bizde 96 GLİ, 2000 1.6 Luna Special den sonra bunu aldık, ara sıra geçemediğim araç olursa vahlıyorum sadeceufuk61 Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürlerjagar Nickli Üyeden Alıntı
güzel araba gerçekten.
ayrıca forumada hoş geldiniz değişik renkler güzel olacaktır.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
en iyi araba bindiğin arabadır
teşekkürlerHonor COOPER Nickli Üyeden Alıntı
bu görüşünüze katılmıyorum malesefazat Nickli Üyeden Alıntı
![]()
iyi bi araç gerçekten bizim puntodan da baya bi serii hatchback leri kazasız belasız kullanmanız dileğylee...
Hayırlı olsun ama ben iki arac da sürdüm Gplerden seri olduklarına kesinlikle katılmıyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri