Orjinalleri 195/55/16 ancak 205/50/16 da bence konfor ve görüntü açısından güzel olucaktır![]()
Herkeze slm ne olur bana yardım edin 1,3 dizel puntom var 16 inc lastık takmak ıstıyorum puntolara hangi lastık ebatı olur?
Benım fıkrımde 205/45/16 ve 205/50/16 var sizce olurmu yay degiştırmem gerekırmi?...bu lastık ebatında kullanan arkadaşlar yardım ederse cok sevinirim şimdiden teşekkurler![]()
Orjinalleri 195/55/16 ancak 205/50/16 da bence konfor ve görüntü açısından güzel olucaktır![]()
arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum.75bg araç için R16 ve 205 taban ferformans ve çekiç anlamında sıkıntı yaratmıyormu.yoksa olay 16V ve tork meselesimi.
dün aksam itibariyle bende aynı sorunla karsı karısyayım 205 45 16 düsünüyorum araça denettirdım cok hoş bir görüntü yaptı biraz bastırmak gerekıyor aracı grajımdan bakabılırısn nasıl gorundugune .
195/55/16 yakıt ve konfor açısından ideal ölçüdür...
195/55/16 iyi diyorlar ama ara lastik ebatı olduğu için fiyat fazladır dediler ve zor bulunuyor dediler 205/45/16 punto gördüm sordum sahibine sürtme falan yok dedi bira konfor değişiyormuş ve h&r 5cm yay takmış yol tutuşu iyi olduğunu söyledi.
Evet fiyat olarak biraz fazla doğru ama ikinci el olanına bakacaksın hocam temiz olanına tabi.....ayrıca jantın nasıl bir jant...
Memet kardeşim daha jant almadım jant da bakıyorum?
195.55.16 pahalıydı. 205.50.16 koymuştum. hem görsel olmuştu hemde konfor kaybım azdı.
bence punto larda 45 ve aşağısı yanaklar aracı döküyor.
görsel olarak güzel ama bizim memlekette bu yollar varken görsellikte bir yere kadar.![]()
Teşekkürler Abdullah kardeşim Bakıcam artık dediğin gibi bizim ülkede çukur çok![]()
başka fikirleri ve bilgisi olan varsa fikirlerini paylaşabılırmi?
Burada olsanız benim lastiklerle çözerdik işinizi...
Jant olarak fiatın orjinal 16 fan jantını alabilirsin...
Konu elbruz tarafından (11/05/2013 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.
Ebay'da punto abant jantı buldum süper bunu nasıl getirebilirim Fiat I'n bayisine gitsem jantları göstersem getirlermi fikri olan varmı?
Rc racıng 16 jant ve yakohoma v1 taban performans lastık - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 120970098
ilanıma bır bakın rc 16 jant ve yokohama lastık gorunusu resımlerdedır![]()
Merhaba arkadaşlar bende jant duşunuyorum ama yay kullanmadan 16 jant 205/45/r16 dusunuyodum cok mu abes durar bu sekilde kullanan var mı
205,50,16 kullanıyorum herhangibir sorun problem yaşamadım iyide duruyor bence
bende düşündüm azcok 205/50/16 jant 3.5 m yayla birlikte ama nasıl durur bilmiyorum![]()
205/50/16 Puntomda kullanmıştım. Görüntüsü gayet hoştu ama işten anlayan biri aracın basılması gerektiğini anlıyordu. Ama yay diyede bağırmıyordu.
Size tavsiyem 205/50/16 'dır görüntü konfor en idealiz şekildedir.
45 yanak kullanıcaksanız aracınız yayyyy diye bağıracaktır. Ama yay takıcaksanız tabiki 45 yanak daha hoş olur...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
Peki arkadaşlar şu lastik hakkında ne duşunursunuz ?
Petlas 205/50R16 91W Velox Sport PT711 RF
Velox sport serisi v desenlidir, yol sesi yapar ama fiyatı uygundur ve sağlamdır bütçenize göre düşünmeniz lazım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri