Aracınızın durumu nedir? Sıfırmı aldınız 2. elmi. Bu tür olAylar genelde boyalı araçlarda yaşanır. (Boyalı derken daha sonradan boyananlar)
Arkadaşlar benim aracım 2007 model ve boyasının verniği (aynı insanın kolları güneşten yanarda derileri soyulur ya ) aynı onun gibi soyulmaya başladı ve buda bir hastalık gibi tavandan başladı her tarafına yayılıyor buna ne yapabiliriz..?
Konu kadir07 tarafından (06/05/2013 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı...
Aracınızın durumu nedir? Sıfırmı aldınız 2. elmi. Bu tür olAylar genelde boyalı araçlarda yaşanır. (Boyalı derken daha sonradan boyananlar)
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
hocam üst üste kazılmadan atılan boyalardan da yapar kalitesiz boyadan da yapar çoook güneşte kalmaktan da yapar..ayrıca son zamanlarda üstüne branda attınız mı aracın?
aracı ikinci el olarak aldım. Bu sorundan dolayı servise götürdüm boya ölçümü yapıldı ve bu sorunlu bölgeler orj. fabrikasyn boya servistekilerde şaşırdı ama fiat boya garantisi 3 yıl olduğu için garantiye sokmadı.Ayrıca araca buranda filanda kapatmadım.
6 yaşında bir araba için anormal bir durum yok.muhtemelen güneşe çok maruz kalan bir alana veya sokağa park uzun süre boyunca edildiğinden olmuştur.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
14 yaşında da fiat marka aracım var son 4 yılda soyulmaya başladı yavaş yavaş, ve son 2 yılda güneş yanıkları oluştu
Punto Evo
paslanma, boya vs. garantısı 10 yıl degılmıydı yaw?
maalesef 3 yılmış
7. yılda bende de başladı maalesef. Kaputun üzerinden başladı. Boya koruma olmasına rağmen şu an 1 cm kadar. Ama her yıkamada daha da büyüyecek gibi, acil önlem almak lazım
Sent my iPhone using
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Benimde aynı sorun tamponda var. Avuç içi büyüklüğünde bir soyulma göz alışıyor zamanla![]()
Benim ön tamponumda var aynı sorun, ilk sahibi boya koruma yaptırdıktan sonra oluştuğunu söyledi. Ben şimdilik ellemiyorum, nazarlık olarak duruyor![]()
Selamlar, 2010 model evo mun tavanında dün şöyle bir leke farkettim ancak geçmiyor. Güneş yanığı başlangıcı olabilir mi diye korkuyorum? Garantim 5 yıl ancak Aracın 3 yılı dolmasına 3-4 hafta var. kolonya ile sildim fakat geçmedi vernik mi kazınıyor şimdiEğer ki güneş yanığı ise ne yapmam gerekir? Servis bu durumlara nasıl müdahale ediyor bilgisi olan var mı? Resimlere yorum?
![]()
Benim aracda egzotik kırmızı sabahtan aksama kadar gunesin altında desenize bızımde olcak yanıgımız.Boya koruma yapıyorum bakalım faydası olcakmı..
Bulunduğum yerler tuzla ve Gemlik kuşlar boş durmuyor maalesef ama pisliği uzun süre arabada kesinlikle bırakmam hemen yıkayamasam da silerim. birde birbirine bağlantılı yakın 3 nokta da mevcut. Kuş pislikleri özellikle opak beyaz renklerde sorun oluyor idi metalikler de de böyle bir olay oluyor mu?
yine de ilk servise gittiğimde soracağım her ne kadar dürüst bir cevap alacağımı sanmasam da!
2007 GRaNDe PuNTo M.JeT 3K 90 HP Emotion DuaLogic ( Egzotik Kırmızı).. *SOLD*
2011 BRaVo M.JeT 120 HP Dynamic Plus DuaLogic + AK + SK ( Lav Kırmızı).. *SOLD*
2013 Mini Cooper R60 Countryman 'S' ALL4 / White & Black
YeTiŞeMeZSeN eL SaLLa..![]()
Çağlar bey benim araçta neworleans mavi ama bir gün kaputta kuş pisliği gördüm ve hemen sildim fakat siznde gösterdiğiniz resimlerdeki gibi belli belirsiz bir şekil vardı bir iki pasta/ciladan sonra düzeldi vernik. Bence sizinkide böyle birşey ama tabi aracınızı siz biliyorsunuz ve verniği inceledi iseniz kuş pisliği de olmayabilir fakat kuşlarda insanlar gibi boşaltım organlarından üre çıkmaz onlar ürik asit olarak attıklarından verniğe ya da boyaya çok zararı oluyor.
Ali Bey görüşünüz için teşekkür ediyorum. Kuş pisliği olmasını temenni ediyorum bende. Sanırım yakın bir zamanda boyacı bir tanıdığıma da gösterip onunda fikrini almam gerekiyor. Gözle de çok zor farkediliyor ama yayılma ihtimali korkutuyor açıkçası...
Keşke bu kilin daha ufak paketleri olsa imiş![]()
Tersanelerde çalışan tanıdıklarınız varsa onlara bir sorun isterseniz? Onların araçlarının bagajında mutlaka bir parça kil bulunur..Zira bizim sektörde aracı olan herkesin en çok kullandığını üründür![]()
2007 GRaNDe PuNTo M.JeT 3K 90 HP Emotion DuaLogic ( Egzotik Kırmızı).. *SOLD*
2011 BRaVo M.JeT 120 HP Dynamic Plus DuaLogic + AK + SK ( Lav Kırmızı).. *SOLD*
2013 Mini Cooper R60 Countryman 'S' ALL4 / White & Black
YeTiŞeMeZSeN eL SaLLa..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri