500l reklamı olabılır
Konu kadir07 tarafından (03/05/2013 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı...
500l reklamı olabılır
500L geliyor. O sebeple reklam.
500L modeli yenilik diye saçmalıyor her zamanki gibi fiat.
reklamda arka plaka yerinde 500L yazıyorgeri sayımın esprisi ne onu anlamadım
neden yenilik değil? Türkiye'de yeni işte. Piyasaya ilk kez girecek o yüzden geri sayım var.
500L Panoramic Edition
bu araba
500 L geliyor fiat ın mpv deki yeni kozu olacak rakipleri scenic,ford s-max,meriva vs.
Allah aşkına puntoyu yenilesin önce. Bravoyu yenilesin adam gibi. Yıl oldu 2013 herkes yeni modellerini sundu. Fiatta tık yok. 500L nedir bunlar dururken..
Scenic ve S-Max ile asla kapışamaz Meriva belki.. Tek rakibi B-max olabilir bu aracın.
adam gibi bi sedan yapsında cıksın piyasaya fiat , adamlar jette passat focus c5 le ortada fiat hala lineaya makyaj yapıyor ya hedef küçük zaten, yada bu koç aptal bi distribitör. Viaggio neden yok türkiyede
Driven by the future
keşke söyle passat havasında bir araç yapsada alsak![]()
ben tofaş ın yerinde olsam viaggio ve croma yı TR ye getiririm çok satılmasa bile showroom da durması prestiji arttırır
![]()
Bence 500L, Tofaş ve ülkemiz için çok büyük bir yenilik.Bravonun yerine bu mpv/suv karışımı araç Türkiyede ön plana çıkacaktır,
İstanbul Autoshowda inceleme fırsatı bulmuştum.İşçilik kalitesi, boyutları, fonksiyonelliği ile sınıf standartlarının altında değil kesinlikle.Tabi fiyatının ucuz olacağını bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaktır büyük bir ihtimal![]()
Buyrun arkadaşlar detaylı bilgi:
https://forum.grandepuntotr.com/dige...fiat-500l.html
geri sayım birkaç dakika önce bitti ama 8 saat daha eklediler, araba yetişmedi galiba![]()
2013 Yeni Clio gibi jant ve iç konsol vs. detaylarını renklendirmeye ve sporlaştırmaya çalışmışlar. Tamam düşünceler güzel ama araçtaki detaylara bakınca hiç albenisi yok gibi. Farlar, konsolun duruşu, aracın minik ve toplu duruşu ( minik bir aracı göze daha kaba gelecek şekilde dizayn etseler daha hoş durabilir mesele mini cooper lar ) vs. gibi hiç göze hitap etmeyen şeyleri var. HB Clio nun dizaynı mesela ne kadar hoş ? FIAT çok daha iyisini yapabilir ama değişik bir yol izliyor çözemedim ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri