Altı yılı geçti aynı aracı kullanıyorum ilk kez farklı bir şey gördüm. Kaputun altında sağ üst tarafta bir yere sıkıştırılmış gibi duran içi şeffaf renkli bir sıvı ile dolu serum poşeti gibi bir şey var ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
Altı yılı geçti aynı aracı kullanıyorum ilk kez farklı bir şey gördüm. Kaputun altında sağ üst tarafta bir yere sıkıştırılmış gibi duran içi şeffaf renkli bir sıvı ile dolu serum poşeti gibi bir şey var ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
Bahsettiğiniz poşetlerden kaputu açtığınızda sağ ve sol çamurluk içlerine doğru olan boşluklarda bende gördüm. Servise sordum normal dedi. Nemi alması için olduğunu söylemişti diye hatırlıyorum. Serviste başka araçlara baktık onlarda da vardı. Sizinde bahsettiğiniz poşetler bunlar olsa gerek.
Üstün süspansiyon sistemi diye dalga geçiliyor genelde.
Darbe emici poşetler![]()
bütün puntolarda var o poşet gibi dediğiniz malzemeden ...normal yani..ilk gördüğümde bende sizin gibi tepki vermiştim ama normalmiş her gp de var
bende geçen hafta sonu farkettim . İçinde suda vardı bende çıkarttım çekerek bildiğiniz sünger poşetini yırttım su içinde kalıyor diye açık bi şekilde yine içine soktum. umarım pas yapmaz.
zararı şöyle yüksek hızlarda titreme ile zırıltı yapabilir yada biraz daha ses gelebilir bunun için ben geri içine ittirdim.fakat sıfırı gibi olmadı. su içinde durmasını içim el vermedi pas yapabilir. yazın uygun bir zaman da poşetleyip tekrar içine sokacam o zamana kadar poşetsiz şekilde kalacak.
nerede var arkadaslar ben hiç görmedim öyle birşey 4 senedir gp kullanıyorum bi ss koyan olsa süper olurdu![]()
FIRE (Fully Integrated Robotized Engine)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri