buda linki
Seat Turkey Forum
arkadaşlar seatclupturkey sitesinde bizim 90lığı 80liktdi ibiza deli tokatlıomuş yerden yere vuruyolarmış fabrika verilerine baktım pek fark yok nedionuz bu işe ne yapmak lazım?
buda linki
Seat Turkey Forum
sürücüye göre değişir bu iş biraz daha gaza basmak lazım diyorum..![]()
aslında boşa konuşuyolar fabrika verileri ortada
banlanmışsın hehe
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Kedi erişemediği ciğere mındar dermiş boşverin siz..![]()
1.3 Multijet 90 Hp Dynamic 3K Rock Siyahı GP + 15"
kesinLIKLe kuLLananLa aLAkaLı bişi demek ki ne kadar fark warmıs ki 2 sürücü arasında 10hp Lik farKLa biLe yaLan OLmuş... tabİ OLay doğruysa![]()
Şoför değilmiş demek ki GP kullanıcısı.
Sonuçta fabrike verileri test edilmiş değişmez veriler.Bu konuda geriye kalan söforun kullanma alışkanlığı.Tabi yalan söyleyenlerden vergi alınmıyor.Belki de sallıyorlar onu diyenler???
...yolda karsilasinca belli olur aslinda...deneriz goruruz...
dostum neyimi banlıolar güldürme yakonuyu okumak için kayıt olman gerekio
zaten bizim 90lığın fabrika verisi 80lik ibizadan 0-100 daha hızlı dio tork fazla beygir fazla ağırlığada baktım bizimki daha hafif (30kg) çocuğun kapıştığı 75lik yada puntocu fazla basmamıştır can var sonuçtu işin içinde kime ne ispatlayacak ki diye düşünüyorum.
Konu bahcelili_ali tarafından (24/08/2007 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.
ibiza demek.... hımmm... dur ben bu hafta sonu ankara-istanbul otobanında bi dikkat ediyim.. yakalarsam, 75'lik gp'yle 90'lık ibiza nasıl tokatlanırmış gösteriyim
(gerçi arabada başka arkadaşlarım olucak, osmanlı tokadı atamam)
(çok mu hayalperestim acaba)
-görece bazı tuhaflıklar içermeyen mükemmel güzellik yoktur
-istisnalardan öğrenilecek çok şey vardır
-insanların birbirini tanımaları için en iyi zaman, ayrılmalarına yakın zamandır. dostoyevski
-şeytanda da bi bacak var ki... tam kırılmalık.candan
abİii arTIk yoLLArda gp ciLerLe ibizacıLAr yakacaK ortaLığı he hekapışmak için bahanemizde OLdu
![]()
ii oldu kapışırız cliolardan bıkmıştım zaten![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri