hayırlı satışlar...
forum için guzel ındirim..
ilanı yokmu
arkadaslar 21.000 km de hatasız 2012 sport style (katlanır ayna otomatik yanan farlar vs ) skydome hariç full aracımı satıyorum. aracım 55.600 tl sıfır peşin fiyatı ile bayide satılmaktadır sıfırdan farkı km sidir. Kredi alacak olanlar ise bayiden 58.000 tlye alabilmektedir. ben aracımı 44.500 tlye satıyorum forumdan alacak olan arkadaslara pazarlıksız 42.000 tlye verebilirim.
Resimleri en kısa sürede ekleyecem.
Driven by the future
hayırlı satışlar...
forum için guzel ındirim..
ilanı yokmu
Hayırlı satışlar.süper araç.
6 aylıkken de satmaya çalısıyordunuz diye hatırlıyorum eğer öyleyse ALLAH gerçekten fiat aracını satana yardım etsin
o ara 2 aracım vardı lancia delta ve bravo lanciayı sattım bravo durdu ilanı kaldırdım yani satmadım bravoyu ama ev alınca işte biraz zorluo o yüzden bunuda satıp 20-25 civarı bi araca binip evin borcunu bitirip rahat etme kararı aldım. takas tekliflerinede acıgım tabiki mantık çerçevesinde.
Fiat Bravo 1.6 Mjet Sport Style 2012 Model 46.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 99651664
FİAT BRAVO MJ 120 BG (105LİK BRAVOLARLA KARIŞTIRMAYIN)
ARAÇ SINIFININ EN DOLUSUDUR ... SPORT STYLE (225 40 17 JANT LASTİK ORJİNAL MARŞBİYEL SPOİLER
ARACTA OTOMATİK YANAN FARLAR KATLANIR AYNALAR SOĞUTUCU BLUE&ME VİRAJ İÇİ AYDINLATMA PARK SENSÖRÜ YAĞMUR SENSÖRÜ HIZ SABİTLEYİCİ DİREKSİYONDAN GAZ VERME VE AKLIMA GELMEYEN BİR ÇOK ÖZELLİKBULUNMAKTADIR.
ARACIM 20.000 KM DE OLUP SHOWROOMA KOYULDUĞUNDA SIFIRINDAN AYIRT EDİLEMİCEK DURUMDADIR...ÇİZİK DAHİ OLMAKMAMAKLA BERABER İÇİ HALA SIFIRDIR SİGARA İÇİLMEDİ...
ŞUANDA SIFIRINI 55800 TL YE (PEŞİN) KREDİ KULLANIRSANIZ 58,000 TL YE ALABİLECEĞİNİZ BİR ARAÇTIR VE UNUTMAYINIZ 2012 ÖNCESİ FİAT BRAVOLARDA EURO 4 MOTOR VARDIR VE ARACIM 2012 OLUP EURO 5 MOTORDUR( 1DEPO İLE 1000 KM YOL VE DAHA SESSİZ ÇALIŞAN DİZEL TEKNOLOJİSİ)
FİYAT COK MAKUL OLMAKTADIR TAKASTA KESİNLİKLE FİYAT AYNI OLMAYACAKTIR...SADECE MANTIKLI TAKASLARI DEĞERLENDİREBİLİRİM...
BİNİCİSİNE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
Mesaj attıgınızda mutlaka cevap verilecektir...
Konu rohan4421 tarafından (16/04/2013 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.
Driven by the future
iyi çok harika görünüyor,, iyi satışlar
Punto Evo
teşekkürler umarım forumdan bi arkadasa ve kıymet bilene gider![]()
Driven by the future
17-25 nisan arası 40500 TL
Driven by the future
Üste para alcagım araclarla takas olur
Driven by the future
Abi daha önce de söylemiştim bir de güvenlik paketi olsaydı 10 numara 5 yıldız olurdu araba.
Dediğin gibi kıymet bilene gitsin inşallah hayırlı satışlar...
Fiat Bravo 1.6 Mjet Sport Style 2012 Model 45.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 122286708
bu ılan sızın mı....arac gazıantepde mi
Evet dün topcu oglundada bakımını yaptım
Driven by the future
Bu arada bugun bişi farkettim arabam sehir içi 5,7 lt yakıo uzun süre sonra baktım fiatı motorda tebrik etmek lazım bu performansa bu yakıt
Driven by the future
40,000 tl foruma özel 39500 tl . pazarlıksız bi hafta içinde gelene hayırlı olsun
Driven by the future
güzel araç ve güzel fiyat evin için güle güle otur kullan aracın içinde inşallah istediğin fihyata kıymet bilene gider hayırlı satışlar.
gökhan 105 lik dandik bravo nasıl oluyor![]()
abi adamlar 2007-2008 105 hp emotion bravo ile karıştırıo yok 35e varda aynıda bilmem nede bilmeden konusuolar 120 hp sport style ile 105 hp emotion ne alaka ikisi ap ayrı araba
Driven by the future
dandiği emotionlara demiom o kısmı yanlış anlasılmasın dandik (cacık hale gelmiş olan araçlar manasında) asla ortada küçümseme yokki sahip oldugumuz arabada 500.000bin tl lik değilbravolar genelde kullanıcısının performanslı bi araç olmasından dolayı sert kullanmasından dolayı dağılmış halde oluyolar dandikten kastım o.
Driven by the future
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri