Güle güle kullanın ama spoiler araç renginde olsa daha mı iyi olurdu acaba?
Jantlardan sonra ön tarafı yüksek gelen aracımı press ile 7 cm basmış olduk.Ayriyetten Abarth spoilerim geldi ve rengine karar veremedim.İlginç fikirleri olan varsa dinlerim
Güle güle kullanın ama spoiler araç renginde olsa daha mı iyi olurdu acaba?
kaplama zaten söktürdüm sadece kaliperler le uyarmı die baktık ama çok sırıttı sanırım piyano black yapıcaz fikir alışverişi için yükledim
Hayırlı olsun hoş duruyo araç.bence de spoiler siyah ve türevleri olmalı,saygılar..
Spoileri nereden teymin edebiliriz ve fiyat olaraktan bilgi verirseniz sevonirim gercekten guzel bi gorintu olucak
Hayir olsun gayet iyi olmus ileride sıkilinirsa degistirilip siyaha boyanabilir..
GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi
Konu stilo67 tarafından (05/04/2013 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.
Disk ve Kampanaları Taksi Sarısı tarzı canlı bi sarıya boyayıp spoilerı da o renge boyatıp takabilirsiniz
sinyal camına sarı folyo olmamış kanımca
sizin jantlarda daha iyi durucaktır ama örnek resim
![]()
Konu EvoKoray tarafından (04/04/2013 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Bence olmamis jantlar gri zaten renklendirme arabayi orjinal renginde yap daha oturakli gorunur arac
GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi
Mersinden bi arkadaşımız yanlara yaptırdığı abarth yazısının renginde bir kırmızı renge boyatarak taktırmışdı abarth spoiler ini ve aynalarını.
Önler Abarth yazılı kaliper kapağı uygulaması yapıcaz. Jantlarıda belki ilerde piyanoblack yaparım.
Yeni resimleri yarın çeker paylaşırım.
Hocam spoileri nasil monteledin spoileri aldim ama montajini yapmadim.
maşallah aracınız gerçekten güzelmiş.. yakında bende abarth spoilerden sipariş etmeyi düşünüyorum
Nazar değmesin![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri