Şu aralar forumda hız rekoru(!) kıran arkadaşlarımızın olduğunu görünce böyle bir başlık açmanın uygun olduğunu düşündüm. Böylelikle bizler de bu başlık altından hız rekoru gibi çeşitli rekorlar kırabiliriz
İlk ben başlayayım:
Geçen gün benim 1.4 Fire motorlu puntomla yokuş yukarı giderken bi baktım ibre 220'ye dayanmış, sonra hızını alamamış, kadranı kırıp tekrardan ibre turlamaya başlamış... Vay beeeee![]()
geçen gün bir f-16 kullandım emre abinin uçaklarlı çatıştım![]()
na sallarmışım bea
Bende otobüs lastiği takıp ibreyi 220 ye dayadım yani saatte 330km hızla yol aldım...)
Geçen gün Pariste acele işim çıktı . Özel uçak kiralayım dedim.Yine de yetişemeyeceğimi analayınca atladım GP ye tam vaktinde ulaştım.
öğlen yemeğınde 5 ekmek. 19 tabak yemek yedım.![]()
17 mayıs 2000 tarihinden beri uyumuyorum neden diye soracaksanız hala o zafer sarhoşluğu içindeyim..GALATASARAY
Benim GP saolsun çok az yakıyor. Aracı 2005 mart ayında aldım, daha 3/4 depo benzin var o da klima sürekli açık, radyo açık farlar açık ona rağmen
"What we do in life, echoes in eternity"
Hazır Murat abiyi online yakalamışken ;
Bir gün kapışıyoz Murat Abiyle (Linos), (ama benim araba 77 beygir, onun araba 95 beygir) bi bakmışım benim hız olmuş 284, tozumu yutturmuşum yaw![]()
Fener bu sene Fortis Türkiye kupasını alacak.(Bundan kuvvetli atabilecek olan var mı ?)
(Ben BJK liyim )
Periyodik bakimlar ay sonuna kadar bedava yapiliyor....![]()
geçen gün otobanda bi kapatmışım bi baktım 10 dakikada istanbula gitmişim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri