Geçmiş olsun Ümit, abi bence varya bizim gibi titiz insanların böle kıl tüy sorunları eksik olmuyor emin ol, senin adına cidden üzüldüm![]()
Bugün görünce şok oldum. Yeni stoplar takıldığından beri , iki haftadır hiç bir şey yoktu. Bu sabah evomu yıkadım , güzelce kuruladım hiç bir sorun yoktu. Öğleden sonra eşimle dolaştık . Altunizade Capitolün otoparkına aracı park ettim ve ayrılırken buğuyu gördüm. Çıldıracağım arkadaş yavvv. Yeni stopları buğu yapan Türkiye de değil dünya da ilk kişiyim herhalde. Bu arada buğu sadece sağ tarafta var.
Artık ne yapacağım bilmiyorum. Çok moralim bozuldu.
Konu lektonstar17 tarafından (18/03/2013 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Geçmiş olsun Ümit, abi bence varya bizim gibi titiz insanların böle kıl tüy sorunları eksik olmuyor emin ol, senin adına cidden üzüldüm![]()
Özgürlüğün Yolunu Aç...
hocam kısa süreliğine buğu olması çok normal önemli olan 1-2 gün yada saatlerce durmaması..
Hocam malzeme tamamen göze hitap ediyor. Bence bu malzeme bu sene yapmazsa seneye yine buğu yapar. Malzeme tasarımı zayıf.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Abi sen yeni sıfırlamamış mıydın stopları?hatta daha dün gibi haırlıyorum bi heves başlık açmıştın gıcır gıcır yeni stoplarım diye..büyük geçmiş olsun sıkma canını.
benek, birkaç saat sonra kaybolur, sonra geçer, leke yapar mı, bu havalarda olur, yıkayınca oluyor....arkadaşlar bence bunlarla uğraşmayalım...aracın stop lambası buğu yapar mı yaayapar tabi....bende de yaptı yapıyor da...dünyada tek sanırım buğu yapan stop lambaları...kronik sanırım...halen negatifim ...böyle şeyleri duydukça da daha da negatif oluyorum markaya...saygılar.
Adam adam bir de aylarca iyileştirilmiş stopları bekledim. Sonuç yine aynı.Aracın üzerine titredikçe sorun bitmiyor. Ne yapayım arkadaş , kıl adamın tekiyim işte .
Haklısın Ümit, bende çok alıştım skydome a zaten havalarda ısınıyor, punto da sağ yolcu koltuğunda çoğu zaman sıkıntı yaşıyorum ben veya abim çünkü yükseklik ayarlı koltuk değil ama bravo da o olduğu için sıkıntı olmayabiliraracıma ciddi bir alıcı çıkarsa bravoyla yenileyebilirim ancak takas değil sıfır alırım kısmetse
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri