2011 evo dinamic aracım da start stop yok bence hiç gerek yok bosuna oyuzden fazla para vermeyin
Merhaba arkadaşlar,
2.el 1.3 mjet evo dynamic arayışı içindeyim.
Alacağım aracı yoğun olarak şehir içinde kullanacağız.
star& stop olması gereken bir özellik midir?
kazasız, temiz, düşük km'li asist kiti olan aracın star&stop u yok diye almaz mıydınız?
1000- 1500 tl fazladan verilip alınmalı mı?
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
2011 evo dinamic aracım da start stop yok bence hiç gerek yok bosuna oyuzden fazla para vermeyin
Start stop özelliğine hiç gerek yok, ama skydome mutlaka olmalı bence...Bulduğunuz aracın fiyatı ne kadar?
Start stop bu kadar takıntı yapılmamalı. Alacağın araç temiz olsunda start stopsuz olsun.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
bana sorsanız ben muhakkak cam tavan alırım hastasıyız dede..
bence start stop u çok dert etmeyin trafik hep zırt pırt dur kalk bi trafikse canınızı sıkacaktır emin olun asist kit bence starttan önemli çünkü yağmur sensörü , kararan dikiz aynası ve hız sabitleyici hiçbir şeye değişilmez , karar sizin
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Almanız gereken evo yu ben size söyleyeyim. 2011 Evo Dynamic 1.3 mjet beyaz renk. Donanım , asist kit , esp paketli , skydome lu , pop kit yada evo kitli usb bağlantısı olan bir araç. Gece evinizin camından bile bakmaya doyamıcaksınız.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Aracım 2011 evo s&s'li ve hiç de gerek yok tamamen yararsız bi icat başımıza bulduğunuz temiz puntoyu ss yüzünden fln kaçırmayın derim![]()
M.K.ATATÜRK
forumda start&stop konuları var.. kimse kullanmıyormuş..
https://forum.grandepuntotr.com/yede...-hakkinda.html
Bencede s&s çokda elzem değil
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri