Piano black renkte sağ ve sol ayna kapağı arıyorum abilerim, kardeşlerim. Bir parçacıda GP fiyatını tanesi 20 lira olarak görmüştüm. O civarda olursa sevinirim.
Piano black renkte sağ ve sol ayna kapağı arıyorum abilerim, kardeşlerim. Bir parçacıda GP fiyatını tanesi 20 lira olarak görmüştüm. O civarda olursa sevinirim.
20 tl ise hiç kaçırma kaplamamı boyamı?
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
bu arada gorduğun boyasız kapak olmasın ? eğer o fiyataysa banada bir çift yolla![]()
Abi GP içinmiş o evolara olmuyormuş aradım sordumBoyasız olabilir ama fotolarda siyahtı.
Dış Ayna Kapağı Fiat Grande Punto 2006 Ve Sonrası
kardeşim eğer bu şekildeyse aldıktan sonra paylaşta bende yedeğe atayım bir çift![]()
Normalde kaça boyarlar orjinal ayna kapaklarını piyasada ?
Kapaklar güzele benziyor alan arkadaşlar detaylı fotoğraf paylaşırlarsa çok makbule geçer
Nexus 4 cihazımdan 2 ile gönderildi
bu haftaiçi siparişini vereceğim geldiğinde ve taktığımda paylaşırım![]()
belkiyoz kardeşim fotoları![]()
Tarifini duzgun sekilde uygulayabilirsem halledecegim abi![]()
Bugün elime ulaştı anca ne boyasızdı ne de siyahtı. Şansıma gri ve çıkma olarak geldi. Güzel güzel çizikleri var üzerinde ama bu fiyata normal diye avutuyorum kendimiSiyaha boyatmayıp böyle kullanayım diyorum gözüme hoş geldi. Ne dersiniz?
Saten gibi durmuş, Hayırlı olsun.
Sağolasın abi
kardeşim hayırlısı olsun bende şaşırdım piano elcek diye belkiyodumbunlarda farlarla uyumlu olmuş güle güle kullan. öndeki panjuru piano yamı boyattın yoksa kaplattınmı ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri