Formdakı arkdaslarıma yardımcı olması ıcın bu konuyu sızınle paylaşmak istedim gecen hafta yag degısımı motor bakımını yaptım dedım kı su sensorle gaz kelebeğini temizleteyım kurum baglamıstı dedımkı gaz kelebegıne su veya ılacla temızleme neyse aracın ısı bıttı almıstım arac cok guzel gazı mukemmel yıyodu arac ısındıktan sonra arac rolantıdeyken devırden dusuyo adaptasyon yasıyodu boguluyo gb bu benım basıma ıs cıkaracak dedım gıttım servıse baglattım bılgısayara gaz kelebegı arzası gıderemedıler buyuk ıhtımal beyınde bı arza yapan ınsan yalnıs temızlemıs dedı dedım yenı ne kadar 1000lıra cıvarı dedı benım gozler acıldı sonra baktık parcanın fıyatı işçilik içinde 300 liraya anlastık hıc yoktan ıyıdır dedım bugun parca gelecektı bu arada garantılı gaz kelebeğim oldu ama ben bı hata ettım sız bu konuda temkınlı olun arac beyın enjektor dedınızmı servısten baska yere getırmeyın derım saygılarımla herkese kolay gelsın
Sanırım yanlış madde ile temizlediniz..Bu konu ile ilgili ne ile temizlemek gerektiği yazılmıştı..Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun...
قُلْ إِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
“Şüphesiz benim namazım da, diğer ibadetlerim de, yaşamam da, ölümüm de âlemlerin Rabbi Allah içindir.” En-am Suresi 162. ayet
Ben nasıl temızlendıgını bılıyodum ama usta yanlıslık yapmıs olacagı varmıs yapacak bıse yok vardır herseyde bır hayır...bız bı yanlıs yaptık arkdaslarımız dıkkat etsın bu hususa
kötü tecrübe g. olsun
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Ben tam anlayamadım. Gaz kelebeğine su sıkarak mı temizlediler? Carbon clean amacıyla kullanılan bir sprey vardı, forumdaki arkadaşlarımız o spreyi önermişlerdi...
Gaz pedalı deyince bende şaşırmıştım meğer gaz kelebeğiymiş.![]()
Palio 1.6 hl
Opel corsa 1.4 swing
Hyundai accent 1.5 Gls
Ford fiesta 3K
Audi A3 ambiante 1.6
Honda civic vtec
Wolswogen polo TDI
Grande Punto 1.3 multijet 75 bg dynamic.......
balata spregıyle temızledıler bu sorun oldu ıste...bana denk geldı bu olay yanı
geçmiş olsun
geçmiş olsun yine iyi bi fiyat 300TL en azından yeniledik dersiniz![]()
M.K.ATATÜRK
spreyle benzinde püskürtebilirsiniz zaten uçucudur sakızlaşmış yağı tozu kiri götürür.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
nasıl yani servis çalışan birşeyi bozdu ve siz parasını verip tamir ettirdiniz. helal olsun...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri