Valla abi tercih sizin tabiki ama ben o arabayla ufak bi kaza geçirdim kağıt gibi araba emniyet kemerim takılı olduğu halde kafamı cama vurdum güvenlik açısından almanızı istemem![]()
Selam arkdaslar,gerek kendım evvelden berı sevdıgım ıcın gerekse kız arkadasıma bı arabanın sart oldugunu dusundugum ıcın peugeot 106 Quıcksılver almayı dusunuyorum.Cogu zaman ben kullanırım kız arkdasımada puntoyu verırım.Daha once kullanan yada bılgısı olan arkdaslardan bılgı vermesını ıstıyorum.Alıken nelere dıkat etmelıyız.Max.kac bın km de olmalı.Ne bılım kronık sorunları varmıdır.Alınırmı alınmazmı.Her konuda bılgıye acıgım saygılar.
Valla abi tercih sizin tabiki ama ben o arabayla ufak bi kaza geçirdim kağıt gibi araba emniyet kemerim takılı olduğu halde kafamı cama vurdum güvenlik açısından almanızı istemem![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
hocam peugeot seven biri olarak doğru markada yanlış modeldesiniz107 çok minik bir araç hiç güvenli görünmüyor...yakından inceleme şansım olmuştu peugeot bu aracı neden yapmış diye bir hayli düşüdüm kendi kendime...çok güvensiz geldi..sizin minik araç arayışı içinde olduğunuz izlenimi doğdu bende...nissan micra daha mantıklı bence...
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
106 serisinde en çok tercih edilenlerden birtanesi..motorunun 1.4 olması sunroof gibi seçeneklerinin olması yüzünden gerçekten güzel araç fakat fransız pug ne bileyim..şahsen 106 da riske girsem GTİ için girerim heralde..
Kardeş saxo falan al o zaman ? vts yakışır kardeşimeŞirketten bir abimiz baldızına aldı. Ondada vectra var binmiyor artık vectraya vts ile geziyor.
Ufuk park modülü hediye etti Şener sağolsun. Eski aracından kalma bağlar mıyız kanka?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri