Selamlar daha yeni bir model bakabilirsin.. 7 yıl ve 115.000 km. Çok uygunsa alınabilir tabi...
Herkese iyi akşamlar,
Grande punto arıyorum. Bir tane buldum fiyatı hakkında sizlerin yorumlarını rica ediyorum.
Grande Punto 1.3 m.jet emotion
2006
115.000 km
90 bg - 6 ileri
Söylenen kaza boya değişen yok. ( trmerden henüz sorgulatmadım )
Sizce bu arac için max. ne vermeliyim?
Selamlar daha yeni bir model bakabilirsin.. 7 yıl ve 115.000 km. Çok uygunsa alınabilir tabi...
Valla 2-3 aydır takip ediyorum punto piyasasını doğru düzgün araçların hepsi 20 liranın üstündeydi 20 liranın aşağısındakiler genelde kazalı olanlardı. Eğer kazası yok ise ve 5 kapılı ise 20 civarı verilir
Temiz bir araç ise 20-21 bin arası birşey yapar.
kaza boya yok ise 20yede veriryorsa bence harika bir fiyat kaçırılmıcak araç.
22ye anlaşın
Şansınız varsa dahada düşerse güzel olur tabi..
Ben 20,750 TL yazan eski aracımı 18,900'e almıştım.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
2. el piyasası cok yuksek ve genelde sahıbınden deki ucuk rakamlar ıle belırlendıgı ıcın. sizlerinde dediği gibi 21 civarı vermek mantıklı olacak o halde. ancak o rakama bırakacegını hıc sanmıorumdun bır tane bakmıstım 0 20.250 ye bıraktı ancak 2 yan boyalı sag on camurluk degısmıs vs. vs.. ilk arabam olacak inş. araba almak ne kadar zormus
![]()
Benim aracıma 23 istiyorum ben 85 000 de servis bakımlı değil ama %100 aracımın arkasındayım. Keyfe keder boyası var kesinlikle kaza değil kaydı görünüyor ufak tefek. Onlarında açıklamaları mevcut. Ama aracım dynamic. 2006 model baskı balatasını değiştireli 10000 km oldu balatalar değişti. Sadece direksiyon ve vites topuzu kaplanıcak. Oda keyfe keder gerisinde sıkıntı yok.
Konu Ziyaretci040 tarafından (25/02/2013 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.
Dediği gibi boyasızsa, ağır bakımları falan yapıldıysa araç emotion 22 verilir temizliğine.
Burak abinin aracınıda değerlendirin. Gerçekten tertemiz araba, boyaları kazadan falan değil temizlik amaçlı.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
İlanı kaldırdım garajımda 1 2 foto var.Ancak oradan farklı olarak jantlarım çelik değil.
aracınız güzelmiş. umarım istediğiniz rakama satabilirsiniz. şasi numarasından kontrol ettikten sonra bir de ekspertize göstereceğim. bakalım ne çıkacak. aslında max. 20 cıkarabılıyordum ancak temız bulamayınca buralara kadar cıktım mecburen zorlayarak. yıne de 20 cıvarı temız bulabılır mıyım dynamıc istiyorum almısken ondan alayım dıye dusunuyorum
Triger değişmiş mi? lastikler yeni mi ? diksler balatalar ne durumda. Ekspertiz sonucunda arızası çıkar mı... 2. el araç almak zor iş. Ben uğraşamayacağımı anlayıp sıfır almıştım. Bir de km si çok olan ve yaşlı bir araç alıp siz de uzun süre kullanırsanız satarken zorlanırsınız. İyi pazarlık yapın 20' ye alın aracı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri