Selam arkadaşlar.. Sabah sabah ışıklarda arkasında turbo yazan yeni kasa bir astrayla kapıştık. İlk 200 metre kafa kafaya gittik desem yeridir. 200 metreden sonra yavaş yavaş benim punto arayı kapatmaya ve geçmeye başladı. Yaklaşık 500 metre sonra astra arkamda kaldı. Mantık olarak saçma geliyor bu arabanın beni rahat tokatlaması lazım. Bu adam bana uymadımı yoksa şehir efsanesi doğrumu (Opelin beygirleri sütçü beygiri).. Bana uymadı desem ışıklarda kalkışta ilk o başladı ben yapıştırdıkça o bastı. Bir ara yan yana kaldık. Benim devir 5000 deydi
Yol müsaitti..5. vites 200 e dayandı araba ama o artık çabalamaktan vazgeçti.
sana uymamış.
niye uymamış diyorsunuz ki? 1.3 95 değil mi astralar? ağırlık farkından dolayı olabilitesi yüksek geldi bana
140bg diye biliyorum. Bence uğraşmamış
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hocam ama benim puntoyuda küçümsemeyin lütfen2. viteste giderken bir anda gaza basınca pati çekiyor
![]()
Eğer, Astra 1.4 T ise, hızlanma, ara hızlanma, son hız...Hiçbirinde 1.3 mjtd ile geçemezsin Hüsamettin,
Astra sürücüsü uymamış ya da uyamamış![]()
Bence Astra turbo değildir, arkasına turbo yazısı yapıştırmış olabilir. Tabi m-jet turbo-dizel performansını da düşünürseniz, rahatça Astra'yı geçmiştir.![]()
Konu OAGP1960 tarafından (24/02/2013 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: İlave
1.6 115hp'lik olsa bile geçmesi zor.
Fıat Punto 1,3 m-jet'in turbo dizel tork gücü, atmosferik Opel Astra 115 HP inkinden çok daha fazladır. 6000 devirde 115 HP, 4000 devirde 155 Nm. verebilen Astra'ya göre, 4000 devirde 90 HP, 1750 devirde 200 Nm. tork gücü veren Fıat 1,3 m-jet 90 HP çok daha avantajlıdır ve kolaylıkla Astra'yı geçer. Astra, 1,3 95 lik ise, zaten Punto rahatça geçer.
Konu OAGP1960 tarafından (24/02/2013 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: İlave
1.3 95 lik dizel motoruna denk gelmiş olabilirsin o zaman şartlar eşit gibi hatta opel astra hb punto dan( kg olarak ağır ) kafakafaya veya tokatlamış olabilmen mümkün.
1. tork gücü diye bir kavram yoktur.
2.dizel motorun üstelik turbo dizel bir motorun torkunun bir atmosferik motora göre yüksek olması normaldir ancak bu sadece ilk kalkış hızlanmasını etkiler. son hıza hiç bir etkisi yoktur.
3. motor devrini aldıktan sonra tork eğrisi artmaz sabit bir şekilde devam eder ve multijet motorlarda torkun maksimum kaldığı devir aralığı kısadır. yani devir yükseldikçe tork maksimumda kalmaz.
4. 5000d/d çevirdim demiş arkadaş tamamen boşa çevirmiş. maksimum gücü 4000d/d'da veren bir motordur multijet sizin de dediğiniz gibi ve bunun sonrasında güç eğrisi kritik biçimde düşer.
Aşağı bakalım, grafik gmpowertrain sitesinden. 90'lık motor güncel olmadığı için üzerine geliştirilen 95hp olandan örnek veriyorum. Sizin dediğiniz gibi tork önemli olsa yüksek hızlarda gördüğünüz gibi 4000d/d civarlarında torklar yakın görünüyor. 95'lik için 160-170 skalasında. 90'lık için de 150-160 skalasında olacaktır. Keza astra da 155 nm veriyor. Sonuç olarak aradaki 25HP güç farkı kritiktir. Evet punto kalkış anında geçebilir. Ancak nihai sonuç bellidir. Kaldı ki 0-100 hızlanmaları eşit hatta punto 0.2sn kötü. Biraz hızlanıp daha yüksek hızlara çıkılma safhasında 1.3 90'ın şansı yok eşit sürücü koşullarında.
*Not: Opel'den gram hazetmem. Aksine punto'yu da çok severim. Ancak "Karga'ya yavrusu kartal görünür."
1.3mjtd 95bg lik punto ile 1.6 115bg lik Astranın hızlanma konusunda 100-120km/s e kadar birbirine yakın gideceği daha sonra aradaki farkın Astra lehine açılacağı kesin.Yani son hızda da Astranın fark yaratacağı kesin.Çünkü arada 20bg fark mevcut.Puntonun ara hızlanmada belki bir miktar avantajı olacaktır ama,
Yani sözkonusu karşılaştırmada Puntonun tek şansı var o da Astranın aynı motora sahip olması...
Çift şeritli bomboş yolda pazar sabahı en son 180 i geçtim ve kapışıyorduk resmen. Bütün camlarım kapalıydı motor sesini dikkat etmedim dizelmi bilmiyorum .. Tek bildiğim adamı 500 metre sonra geçtikten sonra benden usanıp yavaşladığı.. Kesin 95 lik astradır o zaman .. Uzun süre yanyana gittik çünki
Adam kaale almamış... Puntonun Astra Turbo yu geçmesi şehir efsanesinden ibaret... Ayaklarımız yere bassın beyler...
200 km görünce hık hık etmiştir... Bırak 200 ü 150 kmde bile bizim puntolar hiç güven duygusu yansıtmıyo. Konu tarafsız değil. Hüsam arkadaşımıza uymamış diyelim.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri