paylaşılmıştı bu
volvo kazalarından ölü çıkmadı lafı şehir efsanesi mi gerçek mi bilmiyorum ama volvo başka bir dünya
zamanında yapmış adamlar
Bir Volvo'yu Öldürmek Ne Kadar Zor Olabilir. - YouTube
şimdiki volvoların böyle olabileceğini zannetmiyorum.
ISmileUDie
paylaşılmıştı bu
volvo kazalarından ölü çıkmadı lafı şehir efsanesi mi gerçek mi bilmiyorum ama volvo başka bir dünya
Şimdiki volvo lar çok güvenli ama kabin güvenliği ön planda daha çok. Dış kısmı bu kadar hasara rağmen yürür mü? Meçhul...
Bir sürü arabaya binmiş olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim; Volvo gerçektende binilecek araba..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Biraz silah donanımı ile tank olur mübarek.
KarŞıYaKa
Bizzat 2004 s60 T5 kullandım
Gerçekten güven duygusu budur.
Öyle bir efsane duydum ama benim bildiğim ölümlü 3kaza varmış ve hepsi sürücü hatasıymış.
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
kullandıkları araba biraz güçlendirilmiş bence. Artı ilk iki girişte öndeki araca sol çapraz bagaj yüksekliğinden giriyor orada ufal bi tümsek var....Volvo nun sağlımlığına laf yok ama test biraz "edit" olmuş.
Ama tabii bizim otomobil "guru" ları Türkiye'de Volvoyu beğenmezler. Tasarım olarak vs. bilememde, insan o arabanın içine binince kendini ayrı bir güvende hissediyor.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
adamlar bildiğin eğlenirken hurdaya çıkmış birçok aracı da iyice perte sürüklemişlerçarpma açılarına bakıldığında falan gayet işin profesyonel olduğu ortaya çıkıyor. Araçlara nasıl çarpacaklarını ve hangi çarpışmanın nasıl zarar vereceklerini bildiklerini gösterir bu durum.
Eğlenceli bir video ama![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Jantlara dikkat. Ayrıca araba güçlendirilmiş içeriden.
Muhammad Ali Clay
çok fena beya...
Her TÜRK asker doğar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri