sayın adminler ilanımı düzenlediğiniz için teşekkürler....ilginize teşekkürler..
arkadaşlar link aşağıda araç temiz...city arızası var...araç olduğu gibi satılık(city arızasıyla)...
Punto
Grande 1.4 Fire Active
Yıl 2006
Km 122000
Renk Siyah
-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2006-model-punto-1.4-grande-fire-active-114966603/detay/
sayın adminler ilanımı düzenlediğiniz için teşekkürler....ilginize teşekkürler..
Hayırlı satışlar
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
güncel....
Hocam bu city arzasını çoğu kişi garantiden değiştirdi siz neden değiştirmediniz garantisi dolan araçlar bile değiştirmişti...
araç arkadaşımın aracı....rica etti foruma koydum(salında foruma koyma işi benim aklıma geldi)...city garanti bittikten sonra bozulmuş....adana'da araştırdık garantiden sonra bedava kimse değiştirmiyor...
Öncelikle hayırlı satışlar..Garantinin olması şart değil..Biraz uğraşmak gerek..City arızası konularını biraz inceleyin derim..İlk önce mıırn kırın yapıp değiştiren servis çok..City Ar?zas? - Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu Bu linkteki mahkeme kararlarını gösterin..
haliç otoda aralıkta 1 ocakta 1 olmak üzere 2 tane city i ücretsiz değiştirdiler saolsunlar yaptıkları tek şey ruhsattan sisteme girip fatın onay verip vermediğini görmek haftasına da değişimi yapıyorlar.
ilan günceldir arkadaşlar....bugün city arızası garantiden değişti (adana - mıçılar)..araçla ilgilenen arkadaşlara duyurulur...
Geçmiş olsun..Sorunun çözülmesi güzel..
benimde yarın değişecek geçen karşılaştım bu arızayla cuma gününe randevu aldım aracım 2006 model
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri