Sıfır almaktan baska care yok sanırım servıste fıyat nedır sıfır motorlu farın bılen varmı
grande punto sağ far lazım arkadaşlar sıfırının fıyatı bıraz uçuk olduğu ıcın çıkma farda olabılır
Sıfır almaktan baska care yok sanırım servıste fıyat nedır sıfır motorlu farın bılen varmı
Guncel
Sahibindende var bi bakın isterseniz motorlumu bilmiyorum ama şöyle bir ilan var isterseniz bir sorun.
Grande punto çıkma far - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 115260867
Satılmış arkadasım sağol
istanbuldaymışsınız, ikitelli çıkmacılara gitmenizi öneririm. kesin bulursunuz orda
ISmileUDie
Evet ıstanbuldayım gıtmek nasıp olmuyor calısıyorum .com dıe bır sıte var orada fıyatı 217 lıra motorlu sıtedenmı alsam dıyorum ama guvenenıyorum
muhtemelen yan sanayidir, ayrıca sıfır orjinal alsanızda, yan sanayi alsanızda renk farkı olacaktır. ikitelli çok uzak bi yer değilheryere yakın. hafta sonu değilde hafta içi işlek bi günde giderseniz 100 150 liraya bulabilirsiniz.
ISmileUDie
Motorlu falan yazıyor valeo dıe guvenenıyorum aksaraydan durumu soyle anlatayım 3 hafta once evımın onune parkettıgım aracımı sabah yanına gıttıgımde sag farın kırıldıgını tamponumada surtuldugunu fark ettım bende 1 hafta oncede aksaraya bır arkadas gıdıyordu aksaraydan bana far al dedım bır tarafı yenı dıger tarafı eskı duracagında 2 far al dedım 200 lıraya motorsuz far aldı elektırıkce goturdum farları takması ıcın soketler bırbırıne uymadı 4 saat surdu farların takılması cıktım elektırıkcıden hava kararmıstı farlar hopluyor farın ıcınde ampulun gırdıgı yuvarlak yer hop hop hopluyor 3 defa gıttım elektırıkcıye farkedem bırsey yok anlayacagınız
arkadasım bende sag far mevcut almak ıstersen ozelden msj atarsın
guncell
İlk kez sağ far arayan bir arkadaşımız
Hep sol arıyorduk da(ben dahil)
Ben çözdüm, darısı size olsun.
umarım çözülür aracıma vurup kaçtıkları ıcın sağ far arıyorum
vardı bozdurmayayım dedım ınternetten bıyerden aldım sag far motorlu dıe motorsuz cıktı taktırmış oldum bırde farın ıcındekı nıkelaj hop hop hopluyor sallanıyor yanı yolda gıderken
Belirli bir siteden mi aldınız? yoksa ikinci el falan mı?
Şikayet edin.
İade edin diyeceğim farsız olmaz.![]()
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.
evet sıfır aldım ıade soz konusuda degıl
güncel
Güncel
güncel
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri