FazlasıylaSport style olursa hele bide skydome fena
![]()
Arkadaşlar yaz sonuna veya önümüzdeki seneye aracımı değiştirmeyi düşünüyorum, şu anki aracımdan oldukça memnunum şimdiye kadar da Allaha şükür bir sorun yaşamadım. Bundan sonra da c sınıfında, 1.6 motor hacminde dizel hem güçlü hemde sportif bir araç düşünüyoum yine. Maksimum 35 bin tl bütçe ile alabileceğimin en iyisinin bravo olacağına karar verdim. Focuslara da baktım ama eski kasa oldu artık birde arka kısmını pek beğemiyorum aracın. 35 bin tl'ye kadar gayet temiz bravolar var. Aradığım herşey var bu araçta, siz ne dersiniz bu konuda arkadaşlar, punto dan sonra nasıl gelir bu araç? Sadece bir kez sürücü koltuğuna oturmak nasip oldu test etmek nasip olmadıama koltuğuna oturunca bile farkı hissettim.Aradığım herşey var bu araçta, siz ne dersiniz bu konuda arkadaşlar, punto dan sonra nasıl gelir bu araç? beni tatmin eder mi?
bencede çok güzel olur
tabi kısa süre içinde satılmayacaksa![]()
Fazlasıyla puntodan sonra tatmin eder.. Bugüne kadar niye almadım diyeceksiniz bu aracı![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Harika olur valla. Piyasada çok temiz Bravolar var. Muhakkak sport olsun olmadı en kötü dynamic plus olabilir. Evo mu sıfır almamış olsaydım ben de bravoya geçmeyi düşünürdüm. İnşallah gönlüne göre bi bravo bulursun.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Ben evoyu almadan once cok bakmistim bravoya,harika bi arac gele ki sport modeli ayri keyif kesinlikle. Beyaz skydome ya da parlament mavisi skydome rengine kadar dusunmustum,ancak araclarimizi illa ki satacagiz,pek piyasasi olmadigini farkettim. Degerinden cok dusuk paralara satildigini gordugum icin sifir bravo yerine evoyu tercih ettim. Ama kesinlikle bravo!
Teşekkürler arkadaşlar. Birde merak ettiğim bizim puntolarda sürüş pozisyonu malesef biraz yüksek, özelikle direksiyonu en aşağı pozisyona getirmeme rağmen bence yinede yüksekte kalıyor, bu durum bravo da da böylemidir acaba?
Güzel araç sizi üzmez
kesinlikle yeter size, benimde aklımda olan model puntodan sonra bravo 1.6 multijet sport 120 hp cam tavanlı bravo 300 nm deli gibi tork var. En iyi yorumu bravo kullanan arkadaşlar verecektir![]()
[QUOTE=faraday77;801678]Etrafimda kullananlardan bildigim cok farkli degil surus pozisyonu.
Eğer öyle ise o konuda pek istediğimi bulamam o zaman çünkü direksiyonun yüksekte kalmasını hiç sevmiyorum. Müsait bir zamanda bayide bir test sürüşü yapacağım bakalım inşallah istediğim gibidir.
Bravo kullanıcısı olarak tavsiye ederim.
Plastik kalitesi ve sesli motoru haricinde araç gayet güzel... Motoru sesli olmasına rağmen performansı çok iyi. Sizi koltuğa adeta yapıştırıyor. 35 bin TL'ye 2010 model dop dolu bir Bravo bulabilirsiniz...
Yalnız asist kitli olmasına (2011 model ve sonrası) dikkat edin çünkü ESP'siz Bravo'nun arkası hızlı girilen sert virajlarda savrulmaya meğillidir...
[QUOTE=Honor COOPER;801726]Evet ilk arabam efsane kasa toyota corolla idi (ae101 kasa) ondan olsa gerek alçak sürüş pozisyonu arıyorum. Açık söylemem gerekirse ondan sonra sahip olduğum araçların hiçbirinde o yerden süzülürcesine olan sürüş zevkini bulamadım şu anki aracım dahil.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri