Geçen akşam yazdığım konu farklı yerlere çekildi rahatsız oldum olayın mert'in dışında geliştiğini ve tamamen kargo şirketinin işi savsaklama ve başından savmaya yönelik yaptıkları faaliyet sonucu olduğunu anladığımdan işin başına işten anlamayan stajyer tabir edilen elemanların sonucunda ortaya çıkan bazı sonuçlar yüzünden bu hale geldiğinden bir özür borcum olduğunu düşündüm
olayın özeti şudur; kargo firmasına gittiğimde isminize kargo yok dediler eyvallah dedim ve çıktım ertesi gün tekrar uğradım bir elemanın kargonuz gözükmüyor demesi ve ondan sonra başka bir elemanın birde ben bakıyım abi diyip kargonuzun x şubesinde oradan teslim alabilirsiniz demesi üzerine dedikler x şubesine uğradım ve orada aldığım cevap beni şaşırttı kargonuz şubemizde değil arkadaşlar yanlış bilgi vermiş özür dileriz kelimesi üzerine gelişti şubeye uzaklığım araç ile 5 dk mesafede olmasına rağmen teşrif etmediler sağolsunlar yazıdan da anlaşılacağı üzere mert kardeşimle hiç bir alakası yoktur ben yine de kendisinden bir özür dilemeyi tercih ettim mert değil çalıştığı kargo şirketi işgüzardır kendisine yaptığı hizmet içinde ayrıca teşekkür ederim
camide var bizde yok dedim sana uzatmaya gerek yok yanlis anlasilma oldu normaldir tekrar güle güle kullan..
2 ile GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Helal!.. Kargocular böyle aga biraz sabır![]()
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri