13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: Angel far yardımı acilll

hİKMET ALPTEKİN
    Bereaat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 EN 639
    Edilen teşekkür: 0

Konu Angel far yardımı acilll

Arkadaşlar Merhaba,

Gecen ay 2007 model Gp 1.4 Fire Dynamic araç aldım pek bilgim olmadığı için yardımcı olursanız sevinirim. aracın üstündeki mevcut farlarda çatlak var ve bende bunları değiştirmek istiyorum araştırdığım kadarıyla araçtaki hoş görüntüsünden dolayı angel far taktırmak istiyorum... Ama ben bu angelleri takarsam Xenon takma zorunluluğum varmı. angel far satan bir internet sitesinde şu açıklamayı gördüm

FİAT GRANDE PUNTO 05- ÖN FAR _ PUNTO JUNYAN ANGEL FAR TAKIMI - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 89477757
    Junyan markadır
    Siyah renktir
    Sağ/Sol takım fıyatıdır
    Çift angel halkalıdır
    Angel halkaları beyaz renk yanar
    Kısa ve uzun ampul tipi H1 dir. Far içinde mevcuttur
    Kısa far merceklidir
    2006- modeL YUKARISI içindir

Şimdi ben bu farı taktırırsam randıman alabilirmiyim görüş açısından görüntü açısından xenon takmama gerek varmıdır. yardımcı olursanız sevinirim...

Ali T
    Veteriner Hekim alixxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 497

Kulllananlar daha iyi bir fikir verecektir size ama çok iyi aydınlatmadığını ve far motorunun kullanılmadığı söyleniyordu

Ziyaretçi048
    Ziyaretçi Ziyaretçi048 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Angel farlar görsel olarak iyi ama kısalrı aydınlatmada çok yetersiz. Uzun yol yapıyorsanız aman diyim uzak durun. hele otobanda açık ve kapalı ayırımı bile yapamıyorsunuz. xenonda bağladım , osram bilmem ne ampulde bağladım yok yok aydınlatmıyor. Uzunları iyi oluyor ama

hİKMET ALPTEKİN
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 EN 639

Alıntı eisenheim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Angel farlar görsel olarak iyi ama kısalrı aydınlatmada çok yetersiz. Uzun yol yapıyorsanız aman diyim uzak durun. hele otobanda açık ve kapalı ayırımı bile yapamıyorsunuz. xenonda bağladım , osram bilmem ne ampulde bağladım yok yok aydınlatmıyor. Uzunları iyi oluyor ama

teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için ama sonuçta far değilmi yani nasıl bir aydınlatma sistemi varki bu angel farlarda o kadar berbat yani bu ampuldenmi kaynaklanıyo farın dış camındanmı ne yani ben onu anlayamadım şimdi...

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Standart Angel far yardımı acilll

Alıntı Bereaat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için ama sonuçta far değilmi yani nasıl bir aydınlatma sistemi varki bu angel farlarda o kadar berbat yani bu ampuldenmi kaynaklanıyo farın dış camındanmı ne yani ben onu anlayamadım şimdi...
    Mercek in kalitesizliğinden kaynaklanan bir durum

Sent my iPad using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hikmet,

Bu farlar sadece görüntüden ibaret, aydınlatma performansı oldukça düşüktür. eğer imkanın varsa temiz durumda çıkma far alıp mercek montajı yaptır derim. eğer xenon konusu bütçeni aşıyorsa bi-halojen mercekte taktırabilirsin. standart farlarından daha iyi aydınlatmaya sahip olursun, halojen ampül olarak philips x-treme vision veya osram breaker plus tavsiye edebilirim.

hİKMET ALPTEKİN
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 EN 639

Alıntı Hutne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hikmet,

Bu farlar sadece görüntüden ibaret, aydınlatma performansı oldukça düşüktür. eğer imkanın varsa temiz durumda çıkma far alıp mercek montajı yaptır derim. eğer xenon konusu bütçeni aşıyorsa bi-halojen mercekte taktırabilirsin. standart farlarından daha iyi aydınlatmaya sahip olursun, halojen ampül olarak philips x-treme vision veya osram breaker plus tavsiye edebilirim.
    bu konuda yeterince bilgisizim bana bu konuyla ilgili mercekleri inceleyebileceğim araştırabileceğim link verme imkanınız varsa eğer sevinirim. birde anladığım kadarıyla aracın orjinal farlarına mercek ve ampul takviyesinden bahsediyorsunuz sanırım değilmi....

Deniz Arifağaoğlu
    Blueberry BaranSelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 188

Angel kullanıcısıyım, aydınlatma konusunda evet yetersiz fakat şimdiye kadar hiç zorluk çekmedim. Şehir içi zaten aydınlık, farını yakmayı unutup gezenler bile oluyor gece vakti, çok rastladım Diğer durumlarda nasıl olur bilemiyorum, ara sokaklarda falan görüşüm yetersizse uzunları yakıyorum sorun olmuyor.
    Bende xenon var, eski aracımda angel vardı fakat xenon yerine beyaz Philips NB vardı. Aynı şekilde xenondan bir farkı yok. Hatta yağışlı havalarda keşke sarı ampul olsa dersiniz. Xenonlar çok yansıma yapıyor çünkü.

Ziyaretçi034

bu konuda yeterince bilgisizim bana bu konuyla ilgili mercekleri inceleyebileceğim araştırabileceğim link verme imkanınız varsa eğer sevinirim. birde anladığım kadarıyla aracın orjinal farlarına mercek ve ampul takviyesinden bahsediyorsunuz sanırım değilmi....

örnekler için geceucusu.com'dan bilgi alabilirsin, bütçe konusunda sınır sensin

xenon sistem düşünürsen herşey dahil minimum 800-1000 lira gibi bir rakama çıkar, bi-halojen sistem düşünürsen tahminimce 500-600 lira gibi bi rakama halledebilirsin.

bi-halojen yaptırırsan şu şekilde bir aydınlatma olacak,

daha detaylı videosunu bulamadım: https://www.youtube.com/watch?v=3QvcThwg6SU

bi-xenon için de benim uygulama başlığıma göz atabilirsin: https://forum.grandepuntotr.com/modi...-bi-xenon.html

hİKMET ALPTEKİN
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 EN 639

Alıntı Hutne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    örnekler için geceucusu.com'dan bilgi alabilirsin, bütçe konusunda sınır sensin

xenon sistem düşünürsen herşey dahil minimum 800-1000 lira gibi bir rakama çıkar, bi-halojen sistem düşünürsen tahminimce 500-600 lira gibi bi rakama halledebilirsin.

bi-halojen yaptırırsan şu şekilde bir aydınlatma olacak,

daha detaylı videosunu bulamadım: https://www.youtube.com/watch?v=3QvcThwg6SU

bi-xenon için de benim uygulama başlığıma göz atabilirsin: https://forum.grandepuntotr.com/modi...-bi-xenon.html

Eyvallah hocamda bi halojeni kendi mevcut farlarimami uygulicam yoksa yeni alacagim orjinal punto farlarina mercek ve ampulmu eklenip fiyat o rakami bulcak eger far almadan mercek ve ampuller o paraysa gerek duymam

serkan ....
    drive italian Nokta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34 TT 5233
    Edilen teşekkür: 237

Standart Ynt: Angel far yardımı acilll

Bende dayline vardı çok memnundum 8.000kelven xenon la kullanıyordum şahaneydi imkanım olsa yine takarım

GT-I9003 cihazımdan 2 ile gönderildi

mfgunes
    Ziyaretçi mfgunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sadece görüntü hatta ben phılıps xenonlarımı söküyorum sarı orjinal ampullere grcecegim

Ziyaretçi034

Eyvallah hocamda bi halojeni kendi mevcut farlarimami uygulicam yoksa yeni alacagim orjinal punto farlarina mercek ve ampulmu eklenip fiyat o rakami bulcak eger far almadan mercek ve ampuller o paraysa gerek duymam
    biraz daha ayrıntılı yazayım.

mevcut farlarında çatlak var sanırım, o yüzden mercek uygulama işini daha temiz bir fara uygulatmanı tavsiye ederim.

çıkma bir çift grande punto farını minimum 100-150 tl gibi bi rakama alabilirsin.

400-500 lira gibi bir rakama o farlara mercek taktırabilirsin. (daha ucuza angelli mercek takıyoruz diyenlerde var ama o mercekler çin malı olduğundan bahsettiğin diğer fardan pek farkı olmayacaktır aydınlatma konusunda) eğer xenon taktıracaksan d2s ampül tipi olan bosch veya hella mercek kullanılacaktır.

bi-halojen mercek taktırırsan (valeo, h7 tipinde ampül kullanmaktadır) bir çift h7 ampül ile (tam emin olmamakla birlikte performans ampülleri 30-60 lira arası rakama satılıyor, bosch plus 90, osram breaker plus ve philips xtreme vision) sistemini 500-600 lira arası bi rakama kurabilirsin.

eğer xenon istersen bunun üzerine bir çift d2s ve balasta ihtiyacın olacak, en güzeli temiz oem araçlardan çıkma ürün kullanmak, ortalama 300-400 lira gibi bir rakama güzel oem kit xenon takımı alabilirsin, 50-100 liraya da xenon kitler var ama ne çıkacağı belli olmaz. burada karar mercii sensin