Hayırlı olsun kardeşim. Gamyoncu gibim olmuşsun yavv....
Çift çıkışlı bir egsoz ucu takıyım diye çıktığım yolda kısmet otto kesik uç takmakmış. Ses almak için takmadım, zaten dizel olduğumuz için öyle çata pata ötmüyorda. Rölantide ufaktan homurdanması var, kurum bağladıkça sanki biraz sesi duyulmaya başladı araç sürerken. Araç daha rahat nefes verdiğinden olsa gerek gaz pedalında iyileşme hissettim. Egsozun montajını Mehmet abi (femoli)nin bulunduğu sokakta olan Abart Muhsine yaptırdık, sağolsunlar istediğim gibi taktılar. Yakın zamanda da katalizörü boşaltmayı düşünüyorum, böylelikle aracı iyice rahatlatıp yakıt tüketimini iyice düşürücem
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Hayırlı olsun kardeşim. Gamyoncu gibim olmuşsun yavv....
Sağolasın abi, bi de ara gaz veriyorum var yaa tam magiruscu oldum![]()
ilginç olmuş ama biraz yere yakın değilmi. tamponda yuva açsaydınız keşke![]()
ISmileUDie
tamponun altındaki yuvayı genişlettik sadece, görünen kısmıyla oynamadık. yoksa çok ince işçilik gerektiricekti
Hayırlı olsun
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hayırlı olsun Emre kardeşim, keyifle kullan
FIAT LINEA 1.3 EASY
Güle güle kullanın Emre kardeş yalnız, dışarıdan görüntüsü nedeniyle ceza yeme durumu söz konusu. Bir de, katalizatörü asla boşalttırarak bozmayın ve çıkartmayın.
teşekkür ederim Orkun abi, polis konusunda biraz içim rahat çünkü gaz verince öyle aman aman bi ses çıkmıyor, hatta ses bile çıkmıyor diyebilirim. katalizör konusunu da düşünüyorum şimdilik, hem sesi artacak hem orjinalliği bozulacak diye pek istemiyorum ama diğer taraftan da arabanın rahatlaması söz konusu.
bence çok güzel durmuş hayırlı olsun..
Hayirli olsun kardes yakismis video bekliyoruz
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
Rica ederim Emre kardeş, sadece ses değil de, özellikle bu tip susturuculara görüntü itibariyle de ceza kesilebiliyor, örnekleri var. Katalizatörü devreden çıkarttığınızda, mevcut egzoz back pressure (geri çıkış basıncı) kaybı oluşacaktır ve perans kaybı ile sarfiyat da artacaktır. Çevre ve muayene açısından, emisyon bozulması, gürültü ve orijinalliği kaybetmek açısından da sakıncalıdır.![]()
Hayırlı olsun sesi geç görüntüsü yeter.![]()
egsoz yeterince kurum bağladı video çektik
Grande Punto 1.3 mjet - otto egsoz - YouTube
Emre tekrardan hayırlı olsun, anladığım şu oldu dizelde egzozda marka farketmiyor herlade hepsinde aynı ses çıkıyorBirde umarım bende olduğu gibi çevrenden tepki almamışsındır
Yok bildigin j9 olmuş,arabaya binenler arasında şakalar vs. şurdan 2kişi alırmısınız falan diye
![]()
aga ben zaten dolmuşcu mizacımla bilindiğim için kimse öyle bi girişimde bulunamıyor yoksa paralarına yazık olur![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri