15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Viper alıncak araba mı ?

Rıza Koçer
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. redLebi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 5

Standart Viper alıncak araba mı ?

arkadaşlar ilanları gezerken öylesine gördüm. 1756.71 HP ve 2057.97 NM tork diyor araba için Merak ettiğim bu arabalar pek satılmıyor galiba nedeni nedir ? Yani zengin bir adam buna 200.000 euro vermeyip gidip bu fiyata porsche alıyor 200.000 euroya ?

araba bu

Dodge Viper SRT/10 Model 201.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 57558430

buda yeşil

Dodge Viper SRT/10 Model 325.000 EUR Galeriden satılık sıfır Yeşil renk - 103060497

Doğan Can
    uLTRa GP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 242

alınmasına alınırda sömürür insanı bu vergisi benzini derken gezilmez bence
    Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

araba değil canavar mubarek bu tarz arabalar türkiyede değil katarda satıyor. Arkadaşım katara gitti bir fotoğraflar gösterdi bana hayretler içerisinde kaldım, paça takmış adamlar camaro ile yanlamaya çıkıyormuş geceleri

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Misafir046
    Ziyaretçi Misafir046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba değil canavar mubarek bu tarz arabalar türkiyede değil katarda satıyor. Arkadaşım katara gitti bir fotoğraflar gösterdi bana hayretler içerisinde kaldım, paça takmış adamlar camaro ile yanlamaya çıkıyormuş geceleri
    Doha'da arkadasımda var.Bir depo ile 300 kmyi anca gidiyormus

O Ç
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretçi049 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90
    Edilen teşekkür: 265

Deposu kaç lt bunların 100lt vardır sanırım

Erkin KURTULUŞ
    ErkinuA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34 UHB 22
    Edilen teşekkür: 25

Yalçın OYNARGÜL
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. coll34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 417

yaz aylarında bir tane kırmızı viper bakmıştık adam tüm dökümanlarını filan getirmişti aracın 34 plaka idi ama americada motor modifiyesi yapılmış yanlış hatırlamıyosam 980 hp civarında idi araç maslak sanayi çıkışında gaza asılınca araba savurmuş kaporta mekanik aksamı hasarlanmıştı

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Standart Re: Viper alıncak araba mı ?

Adam silik lastik koymus arabaya. Demek ki nasil gidiyor kuruda arac.

Supersport araclarin vergisi cok yuksek arkadaslar. O yuzden cok zenginde olsa herkes almiyor.

Sent my GT-I9100 using 2
    Oz Büyücüsü

Rıza Koçer
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. redLebi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam silik lastik koymus arabaya. Demek ki nasil gidiyor kuruda arac.

Supersport araclarin vergisi cok yuksek arkadaslar. O yuzden cok zenginde olsa herkes almiyor.

Sent my GT-I9100 using 2
    Demek istediğim yani gidip 200.000 euroya porsche falan almaktansa yada mustang skyline gibi araçlar. Bu aracı almak daha mantıklı olmuyormu ?

Ayrıca araç 1750 hp diyorlar nasıl gidiyo acaba merak ettim youtube video baktımda bulamadım. Birde şimdi dikkat ettim 0-100 ü 2.5 saniyemiş
    Konu redLebi tarafından (01/02/2013 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir.

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

Belkide servisinden dolayıdır ben böyle araç baksam direk camaro alırım takarım prinsi gezerim )

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Standart Ynt: Viper alıncak araba mı ?

pek hosuma gitmedi desem heleki yesil olan sifir diyorlar ama sanki 2003 2004 gibi geldi gozume ben o paralara camaro alirim yada daha spor dursun gosteris olsun corvette alirim

2 ile GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Ziyaretçi
    Ziyaretçi Ziyaretçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kırmıız olan viper özel bir proje aracıdır. Yeşil olan ise orijinal. Türkiye'de ki canım yurttaşlarım amerikan araçlarına karşı sadece bilinen markalarla takılıyorlar. Mustang - Camaro vb gibi lakin chevrolet'in son yıllarda ürettiği araçların çok büyük bir çoğunluğu kore üretimli. Viper ise gerçek amerikan ruhunda olduğu için Türkiye'de satılması ve kullanılması çok güç bir araçtır. Bu araçlar porshce'nin bir çok modelinden daha seri ve donanımlı olmalarına rağmen insanlarımızı korkutuyor. Yumuşak hatlara sahip yarış arabaları bizde daha çok tutuluyor. Bana kalırsa Porshce mi Dodge Viper mı diye Benim cevabım Dodge viper SRT 8.0 V10 olurdu. Ama Türkiyede ne kullanmak nede almak mantıklı değil. Yıllık 18.803TL vergi ödemesi ve 182mph(301km'lik) maksimum hıza sahip olduğu için kullanamayız

bbrh kkk
    burhankutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    46***60
    Edilen teşekkür: 306

buna binecek arkadaşın benzin fiyatından haberdar olmaması yani fiyatına dahi bakmaması gerekir bu ne böyle yer uçağı gibi maşallah..

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

700-800000TL verecek adam bunun benzinini önemsemez.
    Kaldıki bu tarz süper spor otomobillerin %80 ni şirket üzerine kayıtlı olduğu için de yakıt tüketimi direk vergiden gider olarak düşer.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Rıza Koçer
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Beyaz

Alıntı sad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırmıız olan viper özel bir proje aracıdır. Yeşil olan ise orijinal. Türkiye'de ki canım yurttaşlarım amerikan araçlarına karşı sadece bilinen markalarla takılıyorlar. Mustang - Camaro vb gibi lakin chevrolet'in son yıllarda ürettiği araçların çok büyük bir çoğunluğu kore üretimli. Viper ise gerçek amerikan ruhunda olduğu için Türkiye'de satılması ve kullanılması çok güç bir araçtır. Bu araçlar porshce'nin bir çok modelinden daha seri ve donanımlı olmalarına rağmen insanlarımızı korkutuyor. Yumuşak hatlara sahip yarış arabaları bizde daha çok tutuluyor. Bana kalırsa Porshce mi Dodge Viper mı diye Benim cevabım Dodge viper SRT 8.0 V10 olurdu. Ama Türkiyede ne kullanmak nede almak mantıklı değil. Yıllık 18.803TL vergi ödemesi ve 182mph(301km'lik) maksimum hıza sahip olduğu için kullanamayız
    Kırmızı olan dikkatimi çekti stock orjinal olan normal bildiğimiz viper Adam 1750 hp demiş. Dediğin gibi 200.000 euro verip m6 porsche verceğime böyle bir canavar alırım daha iyi. Sonuçta o arabalarda 17 kuruş yakmıyo. Onun parasını veren bunuda verir diye düşündüm bende