cok güzel..
cok güzel..
jantlara aydınlatmamı koydun naptın yaw![]()
ISmileUDie
Jantların içindeki ledleri ve kaputtaki çizgileri sök bence.. abartı olmuş çok.. Şahinciler gibi o ne öyle.
bence jantlar süper olmuş yaa nasıl yapılıyo bu iş bende deneyim![]()
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
Bence de jantlar güzel gözüküyor. Kazasız belasız
tşklerrr
tşkler arkadaşım
tşkler hepimize kazasız belasız
emree_dakni@hotmail.com ekle kardeşm yardımcı olurum
evet aynen![]()
Konu JASMINE tarafından (31/01/2013 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
10 numara olmuş
Resimlerde beğendim. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Ankara'ya gelirseniz bir akşam vakti toplu buluşma ayarlayalım da canlısını görelim![]()
owww jantları keselimhocam ne yaptınız yahu zevk meselesi tabikide Allah kaza bela vermesin
Tuningismygirl.
TSİ Jetta.
Önden çok hırçın gözüküyor gerçekten.
eyvah eyvah diyorum.. Yemin ederim şahinciler görse biz bunu niye daha önce düşünmemiştik diye içlenirler.Bence ayna kapakları orjinale dönmeli jantlardaki o ledmidir florasan mıdır sökülmeli öndeki viper şerid mi ne deniyor o uçurulmalı..
böyle modifiyeler yapıyorsunuz ondan sonra araçların değeri düşüyor diye üzülüyoruz.
maşallah çok güzel olmuş aama ne kadar sade olursa o kadar iyi ayrıntıya kaçma bence...
Reis oncelikle masallahi var aracin ama devir sadelik devri 10 sene once bu arac oww vayy gibi terimlere madur kalabilirdi ama tavsiyem ledlerle cizgileri sok ve sadeligi on plana alarak calis arac uzerinde tavsiyem budur ama zevkler ve renkler tartisilmaz
maşallah kazasız belasız jant ışıklandırması olmasa hada güzel olur
Ben jant aydınlatmasını çok beğendim bende düşünüyodum ne zamandır böyle birşey. Nasıl yapıldığı hakkında bilgi verirmisiniz ? Birde araç giderken videosu falan yokmu şu alttaki gibimi oluyor![]()
Sick Glow In The Dark Rims On BMW 7 Series! - YouTube
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri