İlan gunceli
Selam Arkadaşlar
Aracım 2006 modeli Grande Punto Emotion Starjetdir.Orjinalligini koruyarak elimden geldigince birşeyler yapmaya çalıştım.Artık Satma vaktinin geldigini düşünüyorum.Forum aracılıgıyla aldıgım bir aractı nasip olursa burdanda satılır.
Aracım 57500kmdedir.Sadece sol ön camurlugu degişmiştir(park halindeyken carptılar fotograflar elimde mevcuttur)
Yapılanları yazarsam cok uzun bir yazı olucagını düşünerekten hemen fotolara geciyim dedim.
İlanın Fiyatını degiştirdigim için onay sürecinde olabilir.
-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-satilik-punto-101891691/detay/
Cep Telefonum:0507 608 65 01
İlan gunceli
hayırlı satıslar kardesim..
Hayırlı satışlar kuzencim..
Ne alcan sonra![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Hayırlı satışlar
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hayırlı satışlar.![]()
güzel araç...
hayırlı satışlar
Emre hayırlı satışlar sen atakentin neresindeydin? hiç bu arabayı görmedim yahu..
Saol Kuzen Valla 106 alırım herhalde üniversiteye başlıycam cünkü para lazım![]()
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Avrupa konutları 2 de oturuyorum
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar emre temiz neden 106 istiyorsun daha doğrusu aradığın fiyat aralıkları neler 1.4 honda felan bak yada 1.6 ies fransızlar biraz sıkıntılı olabilir o yüzden diyorum
dayı quiksilver falan demişsin takasta.
o arabayla küçük bi kazaya karışmıştık arkadaşla. Emniyet kemerim bağlıyken kafamı cama vurdum 20-30la vurdukaraba kağıt gibi kaput - motor falan baya hasar gördü kaput kalktı zaten.
Mertin dediği gibi honda falan bak.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
hayırlı satışlar emre. jantları ayrı satarsan talibim aklında olsun.
Yakışıklı bir araç, hayırlı satışlar..
Hayırlı satışların olsun
Sent my iPad 2 using HD
Araç,sahibinin kişiliğini yansıtır. Gerisi size kalmış
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri