15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Mtv ödeyememe

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Barış Çekkin
    yengecbaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    06 BC 1907
    Edilen teşekkür: 94

Standart Mtv ödeyememe

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp sayfasına firefox'tan girdiğimde araç bulunamadı diyor. Bu sıkıntıyı nereden çözebilirim?

Faruk İleri
    Punto'cu LEO farukileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    B-112-KMX
    Edilen teşekkür: 392

aracın plakasını boşluk bırakarak (06 BC 1907 şeklinde) yazdıysanız bulmaması normal, sistem plakanın boşluk bırakmadan yazılmaması üzerine kurulu; ancak bu şekilde bilgileri bulabilir. Plakayı boşluk bırakmadan (06BC1907 şeklinde) yazarak deneyin; şimdi firefox'ta kendi aracımın bilgileri ile denedim ve aracımın bilgilerini buldum.

LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.

Barış Çekkin
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    06 BC 1907

Allah Allah bende birleşik yazıyorum tc kimlik numarada sıkıntı yok tescil tarihi ruhsat yanımda ona bakıyorum ama olmuyor yaa hayret bişi internet explorerdan da yapıyorum gene aynı şey oluyor

Faruk İleri
    Punto'cu LEO farukileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    B-112-KMX
    Edilen teşekkür: 392

Alıntı yengecbaris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah Allah bende birleşik yazıyorum tc kimlik numarada sıkıntı yok tescil tarihi ruhsat yanımda ona bakıyorum ama olmuyor yaa hayret bişi internet explorerdan da yapıyorum gene aynı şey oluyor
    sistemsel bir durum var diyeceğim ama o da değil ben tekrar denedim harfleri küçük yazarak; o şekilde de çalıştı. Aracı ikinci el aldıysanız eğer sizin satın aldığınız tarihin tescil tarihi kısmına yazılması gerekmekte; belki oradan bulamıyor olabilirsiniz diye düşünüyorum; hala daha bulunamıyorsa modeminizi kapayıp yeniden açın; IP numaranız yenilenir ve bu şekilde sisteme sıfır bir erişim sağlarsınız; belki yardımcı olur ama hala daha sorun varsa bunu üst mercilere bildirmenizde yarar görüyorum.

LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.

Barış Çekkin
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    06 BC 1907

Modemide sıfırladım 2 tarayıcıdan da denedim ama olmuyor maalesef bakalım belki akşam olur

ABK
    Ziyaretçi ABK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Modemide sıfırladım 2 tarayıcıdan da denedim ama olmuyor maalesef bakalım belki akşam olur
    Sistemlerde bir sorun yok az önce ödedim vergimi.. Bilginize..

Birkan GENÇ
    Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    61 TS
    Edilen teşekkür: 799

Geçen yıla nazaran 22 TL zam gelmiş kendi aracıma göre.

Geçenkinde 288 TL ödedim, bu sefer 310 TL ödedim.. Bir dahaki sene araç elimde kalırsa o zaman iyi bari araç 7 yaşına gelecek
    ╗ ╔╗
    ║║
    ╗ ║║
    ╔═══╗ ║║
    ║╚═══╝║ ║║
    ╚╝

Onur ARI
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. onur1986 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34UG026
    Edilen teşekkür: 153

ben henüz ödemedim vergimi.bizim 2009 model (2008 çıkışlı) ne kadar arkadaşlar vergisi?1,3 multijet araç bu arada...

Birkan GENÇ
    Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    61 TS
    Edilen teşekkür: 799

Alıntı onur1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben henüz ödemedim vergimi.bizim 2009 model (2008 çıkışlı) ne kadar arkadaşlar vergisi?1,3 multijet araç bu arada...
    180 lira
    ╗ ╔╗
    ║║
    ╗ ║║
    ╔═══╗ ║║
    ║╚═══╝║ ║║
    ╚╝

Onur ARI
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. onur1986 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34UG026
    Edilen teşekkür: 153

saol Birkan fena haber sayılmaz etrafımda duyduğum rakamlara göre.

Hakan Ünal
    khanunl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 174

Tescil tarihinizde kayıt sıkıntısı vardır.gib.gov.tr den dilekçe vereceksiniz.Dilekçenizde ruhsat tescil tarihinizi belirtin.Kendilerindeki kayıtlı tescil tarihini size iletecekler.Bu tescil tarihini kaybetmeyin her zaman internet üzerinden oto verginizi yatırırken kullanacaksınız aynısı başıma geldi ben sorunu böyle aştım.

Barış Çekkin
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    06 BC 1907

Alıntı khanunl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tescil tarihinizde kayıt sıkıntısı vardır.gib.gov.tr den dilekçe vereceksiniz.Dilekçenizde ruhsat tescil tarihinizi belirtin.Kendilerindeki kayıtlı tescil tarihini size iletecekler.Bu tescil tarihini kaybetmeyin her zaman internet üzerinden oto verginizi yatırırken kullanacaksınız aynısı başıma geldi ben sorunu böyle aştım.
    gib.gov.tr den derken tam olarak nereden? İletişim bilgilerine baktım ama site ile ilgili sıkıntılarınızı bize iletin şeklinde ibareler var. Sorununuzu çözen iletişim yerinin linkini atarsanız sevinirim. Yoksa peşin vereceğim bankaya durduk yere ek hesaba girmemeliyim diye düşünüyorum

halil özçelik
    ᵀᴵᴾᴼ♥ᴳᴿᴬᴻᴰᴲ ᴾᵁᴻᵀᴼ♥ᴮᴿᴬᵂᴼ ligdevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 Z 5982
    Edilen teşekkür: 110

gib.gov.tr den derken tam olarak nereden? İletişim bilgilerine baktım ama site ile ilgili sıkıntılarınızı bize iletin şeklinde ibareler var. Sorununuzu çözen iletişim yerinin linkini atarsanız sevinirim. Yoksa peşin vereceğim bankaya durduk yere ek hesaba girmemeliyim diye düşünüyorum
    vergi dairesine gidip aracı tescil ettireceksiniz bu kadar, aynısı başıma gelmişti, aracı şehirdışından aldığım için plakayı değiştirdim daha sonra netten aratınca çıkmıyodu, vergi dairesine gidip tescil ettirdim sorun çözüldü, sizinkide aynıdır ...

Brk Shn
    Bigbrother - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 22

Önemli olan tescil tarihi arkadaşlar... Bunu yanlış girerseniz aracınızı sistem bulamaz. Ruhsattaki tescil tarihini girmeyi unutmayın..

Barış Çekkin
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    06 BC 1907

Ankarada önce Mithatpaşa vergi dairesini aradım oradaki bayan ulustaki vergi dairesine yönlendirdi oradanda sağolsun amcanın birisi 5091911-12-13 ü ara dedi. Aradım gene amcanın birisi çıktı plakayı verdim ve bir telefonla işim halloldu. Ankarada başına böyle sıkıntı gelenlerin arayıp mtv sorununu çözebileceği numara 5091911-12-13 tür. Bilgilerinize..

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yer imleri

Yer imleri