Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Kalitesiz beyaz ampul kullanmak zorunda mıyız?

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Teknik Konu Kalitesiz beyaz ampul kullanmak zorunda mıyız?

Arkadaşlar bugün okuldan yani ikitelli tarafından çıktım eşimi almak için Mahmutbey tarafına geçtim ve oradan Atakent'e gittim..karşıdan gelen ve kalitesiz olduğuna inandığım beyaz ampuller gözümü inanılmaz aldı yani bunlar bu kadar zararlıyken ve karşıdakinin gözünü aldığını bile bile bunu inatla kullanan kişileri kınıyorum..neredeyse kazaya sebebiyet verecek durumda yani resmen insanın gözünü alıyor sanki uzunları yakmış gibi..ilk çıktıklarında hep kızıyordum uzunları yakıyorlar diye ama sonradan farkettim ki bu kısada göz alıyor..Trafik bizim evimiz değil ortak kullanım yeri olduğu için lütfen bu tür durumlara dikkat edelim unutmayalım ki:

"Bizim Özgürlüğümüzün Sınırı Başkasının Özgürlük Sınırına Kadardır"

2. Bu mesajı için 2 kişi tayfux'ye teşekkür etti:

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

çakma xenondur büyük ihtimalle... bende çok sövüyorum.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

matadorcuk
    Ziyaretçi matadorcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Evet benımde oyle hem far hem sıs zenon mercekte yok.Goz alıyordur ıllakı tercıh meselesı dıyelım.Saygılar.

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı matadorcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet benımde oyle hem far hem sıs zenon mercekte yok.Goz alıyordur ıllakı tercıh meselesı dıyelım.Saygılar.
    Ufuk bey trafik tercihlerin yapılacağı biryer değil bence..sizin farlarınız karşıdaki kişinin gözlerini alıyorsa bence takmamanız daha uygundur zira sizin yüzünüzden bir aile kaza yaparsa bunun vebalini alabiliyor musunuz? illaki xenon seviyorsanız bence mercekli yada paraya kıyıp kaliteli beyaz ampul almanızı tavsiye ederim..

matadorcuk

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ufuk bey trafik tercihlerin yapılacağı biryer değil bence..sizin farlarınız karşıdaki kişinin gözlerini alıyorsa bence takmamanız daha uygundur zira sizin yüzünüzden bir aile kaza yaparsa bunun vebalini alabiliyor musunuz? illaki xenon seviyorsanız bence mercekli yada paraya kıyıp kaliteli beyaz ampul almanızı tavsiye ederim..
    Valla benım farlarıma gelınceye kadar bır cok sey var.Neyse ben yıne tercıh dıyorum ıyı geceler

Anıl Ercan
    Furious1990 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 15

Merceksiz far'da xenon gerçekten inanılmaz göz alıyor.. Lakin düzgün ayarı yapılırsa ve sapka varsa ampülün ucunda bi nebze almıyor. Benim farlar orjinal mercekli far sis xenon kit takılı göz almıyor
    AnıL Ercan

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Tercihler ve zevkler başkalarının haklarına tecavüz etmediği sürece tartışılmaz.

Benim gözlerimde ışığa karşı hassasiyet var. Ani ses, ışık bende baş ağrısı yapıyor ve dikkatimi ciddi şekilde dağıtıyor.
    biz gp'yi çok sevdik

uğur ural
    dexter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 142

Emniyetin ciddi şekilde ceza yazması gerekli,o kadar başıboşluk var ki,sis farları ve xenon mudur her neyse şu göz alan farlar konusunda...

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakışacağını bilsem şu sis farlarını aracıma takıp karşıdan benim tercihim diye gelenlerin gözlerine nur indireceğim de

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ali Can
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. rbcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    07AAL45
    Edilen teşekkür: 421

yakında beyaz ampülden ceza yedim diyenleri görürüz merak etmeyin.. sisten yiyenler cam filminden yiyenler çoğaldı bu da çoğalır yakın zamanda

Ev .
    Evren_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 403

Söylenmiş ama ben de tekrar söylemek istiyorum; başka insanlara zarar/rahatsızlık veriyorsanız, bu sizin tercihiniz değildir.

O Ç
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretçi049 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90
    Edilen teşekkür: 265

Benim karşımdan öyle gelenlere bende direk uzunları çakıyorum, birde ardından hayatında yemediği güzel bir küfür gidiyor Kollu bacaklı falan

Millet annesini babasını sevmiyorsa bizim suçumuz ney

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Ben de gözlerimi rahatsız eden araçlara uzunları yapıştırıyorum tabi başka araç yoksa. Tabi bir de sissiz havada arka sisi açık gezen magandalara.

Sent my iPad using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hepsi göz alıyor diye bişi yok aslında. Çoğu alıyor tamam ama ben geçenlerde bir arkadaşımda gördüm süper ayarlatmış hem yol aydınlanıyor hemde karşıdakini kör etmiyor. Benimde gözlerim aşırı bozuk yanlış anlaşılmasın hatta bu yüzden çürük raporum bile var o derece bozuk yani. Astigmat vs.
    Arkadaş sadece ayarını iyi yapmış sanırım

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

bu bencillikle biz daha çoook kazalara sebebiyet veririz trafik herkesin malı göz alıyorsa bitmiştir takılmamalı çok takılmak isteniyorsa eğer kesinlikle mercek takılmalı..

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Hayır bir de sisleri yakınca ne oluyor onu anlamıyorum. Ben hiç bi zaman "off arabaya bak sis farları var!" diyeni görmedim. Tam tersine sis farı yakan insanlar dikkat çekmek için uğraşan, kendini toplumdan dışlanmış hisseden ve sorunlu karakterlerdir bence..
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

19. Bu mesajı için 2 kişi SteinGP'ye teşekkür etti:

must sekseniki
    must82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 60

Xenon ve beyaz seri ampüllere oldum olası karşıyımdır. Ne warsa kara düzen sarı ampüllerde var arkadaş.

engin berçin
    GP468 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34BY468
    Edilen teşekkür: 16

ben aracımı aldığımda ön cam filmliydi hoş halada söktürmedim bu nedenle akşamları özellikle aydınlatma lambalarının olmadığı sokaklak ve yollarda uzunları yakmazsam çok zorlanıorum ancak önümde bir araç varsa uzunları asla kullanmam sonuçta karşıdan gelen araçta benim tanıdığım biride olabilirinsanların can ve malını tehlikeye atmaya hakkım/hakkımız yok...
    Hayat 5.500 devirden sonra başlar....

135
    ├┼┼╕
    246 R

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

birne güngüz açmıyolarmı o xenonlu far ve sisleri ayaklı mektep gibi geziyorlar ortada
    1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER

matadorcuk

bu bencillikle biz daha çoook kazalara sebebiyet veririz trafik herkesin malı göz alıyorsa bitmiştir takılmamalı çok takılmak isteniyorsa eğer kesinlikle mercek takılmalı..
    Arkadasım arabamı alalı 4 tane kazaya karıstım hıc bırınde benım sucum yoktu ne oldu.olan benım arabama oldu.Bunun ıcınde stepnesını telle baglayan kamyon soforunden tut acelesı olan teksı soforunun uzerımden atlamaa calısması,uzun yol otobusunun arabasının hıc bakımını yaptırmadan yola cakıppp benım ustume cımasına kdar var.sence bunlar benım farımdan dahamı kotu?
    Alıntı must82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Xenon ve beyaz seri ampüllere oldum olası karşıyımdır. Ne warsa kara düzen sarı ampüllerde var arkadaş.
    Kendı adıma cvp vereyım sevmıyorum sarı farı.

Alıntı krm1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de gözlerimi rahatsız eden araçlara uzunları yapıştırıyorum tabi başka araç yoksa. Tabi bir de sissiz havada arka sisi açık gezen magandalara.

Benım aracımda gece gunduz ben arabda oldugum surece acık sısler ve 8000kelvın xenonlu.Hıc kendımı maganda gıbı hıssetmıorum.Saygılar

Sent my iPad using
    Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır bir de sisleri yakınca ne oluyor onu anlamıyorum. Ben hiç bi zaman "off arabaya bak sis farları var!" diyeni görmedim. Tam tersine sis farı yakan insanlar dikkat çekmek için uğraşan, kendini toplumdan dışlanmış hisseden ve sorunlu karakterlerdir bence..
    Aynen bende hıcc kımsenın aa sıslere bak dedıgını duymadım ama gece gunduz acık benımkıler.Aksıne bahsettıgınız bı karakterde degılım.Saygılar

Alıntı segin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birne güngüz açmıyolarmı o xenonlu far ve sisleri ayaklı mektep gibi geziyorlar ortada
    Gunduzdemı goz alıyor kardesım.Zevk meselesı yaa.Bır ınsanın kuru fasulyeyı sevıpte baska bı ınsanın sevmemesı kadar normal.Saygılar.

Sayfa 1/2 12 SonSon