O Fiyatlarda Dynamic Dizel Bulman Zor Benzinli Bulursun Ancak.
Merhaba Arkadaşlar
60binden az km'li ve 27.500 seviyelerinde evo dynamic dizel arıyorum. Bulanların görenlerin haber vermesini rica ederim![]()
O Fiyatlarda Dynamic Dizel Bulman Zor Benzinli Bulursun Ancak.
Konu BornToBeBest tarafından (13/01/2013 Saat 03:58 ) değiştirilmiştir.
2 sene önce babam evo 1.3 active modelini 28.500 e almıştı, dynamic olanda yanlış hatırlamıyrosam 1500-2bin lira filan fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam. mantıken kullanılmış bir aracın değerinin düşmesi lazım, bulabilirim diye düşünüyorum. Sahibindene baktım galeriler 29-30 aralığında satıyor demekki araç sahibinden 1500-2bin düşüğe alıyorlar. Dolayısıyle bulabilebileceğimi düşünüyorum.
Peki 1.4 fire lpg'li ile dizel arasında ne kadar yakıt farkı vardır ?
bende 2011 var ama denıldıgı gıbı o fıyatlara cok ama cok zor sonucta dedıgın aracta crus control dıjıtal klıma yagmur sensoru park sensoru ve spor durusu olan ve pıyasada en ock tutlulan bır arac 30.000 ıle 33.000 arası degısıyor benımkı yapılı fıyatı 32.500 ıstersen goruselım
valla millet bedavaya punto arıyor. hayretler içerisindeyim. başka markanın benzinlisini dahi alamayacağı fiyata punto dizel birde evo full arıyorlar. ne diyeyim .....
arabadan para kazanmak eskidendi arkadaşlar artık avrupa gibi olduk bunu kabul etmek lazım. bi aracın yüz birimlik ömrü var diyelim bunun 20 sini kullandık, eskittik, ömründen yedik. nasıl aldığımızdan daha yükseğe satabiliriz ki ? kim alır ki ? alır demeyin satışlar ilanlar ortada , yüksek fiyatların hepsi duruyor aylardır
Aslında hala para kazandıran araçlar var. Vw lerin 2. elleri sıfırlarından fazla rakamlara gidiyor. Satış politikasından ötürü. Ama tofaşın satış politikası yüzünden 2. eller yerlerde çoğu aracında.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
aracı aldığım fiyattan daha yükseğe satma gibi bir gayem olmadı hiç bir zaman da, 1 sene önce 37 bin liraya aldığım aracı 27 bin liraya da satamayacağım. 35,500 kasko fiyatı var zaten, yuvarlarım uçurumdan aşağı, kasko 32-33 verir artık.
kerem; ikinci el fiyatlara şöyle bir bakıyorum da, vw gibisi yok dediğin gibi.
50 bine bravo alıp 1 sene sonra 40 bine müşteri bulamamaktansa 60 bine golf alıp 55 bine satışa koyup elini öpmek için sırada bekleyenleri görmek çok daha mantıklı
valla murat bey cıkıpta o fıyata tabıkı alırsın ama kazalı ve en az bır kaç parca boya olan herkez aracın fıyatalrını bılıyor bakın sızde dıyrosunuz o fıyatalar ayalrdır beklıyor bellıkı sende dedıgın fıyatı bulamamısınkı halen arac arıyrosun...
otomatik punto 2011 dinamik puntişim 23.000 km de 34-35 istiyorum, piyasa düşmüyor bu araçlarda, aradığınız km aralığı nerdeyse 0 gibi + model yüksek, +motor ekonomik, niye satsın ki alan kişi,,,
Merhaba Arkadaşlar,
Aradığım aracı buldum. 27.300 e aldım. Araçta ufak hasarlar var ama benim için önemli değil. araç sahibi her ufak sürtünmeyi kaskoya yazmış. 300, 500, 800 gibi rakamlarda farklı zamanlarda tramer kayıtları var. hepsi fiat servsinde yapılmış neler olduğunu biliyorum. 24binde 2011 model dynamic dizel, aracın kokusu üzerinde daha. bence normal bi fiyat.
İstanbulda aracı bi yere koyup geliyosun hemen bi tarafında bi çizik bi ezik buluyorsun. Bunu kaskodan yaptırıyosun ve tramerde görünüyor. önemli mi ? bence değil. aracın şasisinde yürüyeninde motorunda sorun yoksa tüm dış donanımı tenekeden ibaret , boyarsın, değiştirirsin ...
Herkez Aynı Şeyi Söylemiş Zaten Temizi 30 33 Hatalısı 27 Hayırlı Olsun..
2013 sifir 40 bin lira
2011 33 binlira...
Piyasa allak bullak..
28bine benzinli bulursun.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
hayırlı olsun. ne diyeyim. bulmuşsun. bencede iyi fiyat arabada sorun yoksa.
ama bu puntoların piyasasıda iyice öldü. 35-40 al. 25-30 arası ver 1-2 yaşında arabayı . hiçbir markada bu yok
Sağolun arkadaşlar,
hayırlı olsun..
Konu sharky tarafından (17/02/2013 Saat 03:59 ) değiştirilmiştir.
Gayet başarılı bir alışveriş olmuş tebrikler. Güle güle binin. Eğer iki sene önce alabilmiş olsaydınız aynı fiyata sıfırını alırdınız.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri