Aracı 2 sene önce fiat gökerden 0 olarak aldım. 2011 dynamic modelidir.
Araçta; Ecufast yazılım, HKS Blow Off, Mini Cooper John Works 17 inç Jantlar, Ön cam dahil würth cam filmi, Namiştain custom Coilover, alcantra (nubuk) direksiyon, Cupra R ek(lip), abarth spoiler, amerikan sinyal, app plakalar, Simota kapalı kutu hava filtresi mevcuttur.
İyi kötü yorumlarınız için teşekkürler, Maşallahı eksik etmeyelim
Herkese keyifli forumlar..
aracin döktürüyor dostum. nazar boncugu tak mutlaka göze gelmesin
maşallah süper duruyor,çok karizmatikcooper jantları da çok hoş olmuş bende farklı bir cooper jant modelini taktırmayı düşünmüştüm acaba göbek çapı vs. tam uyumlu mu herhangi bir tadilat gerekti mi içten sürtme vs sözkonusu mu merak ettim
Maşallah. Çok güzel olmuş. Jantlar yakışmış. Merak ettiğim , bu kötü yol şartlarında alçak araç kullanmak zor olmuyor mu ?
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
maşallah çok güzel araç güle güle kullanIn .
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Maşallah çok çok güzel duruyor araç. 4. resim harikaa
Maşallah. Kazasız belasız.
vuu maşallah ne güzel şeker şeymiş bu böyle
nazar değmesinnn
spoiler ile marspiyel i Nerden aldınizeksik yok fazlası var araçta
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Çok şık olmuş maaşallah, çok yerinde modifiye etmişsin![]()
O kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız, güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız
Maşallah nazar değmesin,güzel araç. Eğer B segmentinde kalırsam gözüm beyaz evo da direk.bu dönem nedense beyaz, skydome olanları hoşuma gitmeye başladı.
Grey Goose ...
tü tü tü 400000 kere maaşallah diyeyim önce, sonra yazılımla kaç hp oldu ve yakıt durumu nekadar fark etti? blow of elektriklimi yoksa turbo yamı bağlı? ve turboya bir zararı varmı? kazasız belasız kullan aracı çok zewkli bir şekile sokmuşsun nazar değmesin![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri