sorması ayıp bu hediyelerin sebebi hikmeti nedir?
sorması ayıp bu hediyelerin sebebi hikmeti nedir?
kardiş bu hediye herkese gelen bi hediye hatta daha fazla geliyo ama ben gormedim bana gelen bunlar var bende gosteryim bari deidm bunların hepsi iszede geliyo
bana sadece anahtarlık geldi
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ala
ala
yaw burada en fazla hediye alan vulastır
hatta puntonun ufak bi oyuncagıda var cok hos onu gondermişler . haa bide su olabilir benim sorunlar vardıya jest olsun diye gonderebilirler aama bendah gzuel jest yapacam onlara
banada gonderidler di hatta babam cok dalga gecti enayi lere işte bunu gondeririler falan demişti bende bozulmustum tabi
Valla pdr ben bugun Ankara KArtaş a sordum, kemer,atkı, cüzdan gibi hediler varmış biz hiç bir sey görmedik dedim, SAtış temsilcisi Arzu hanımda valla bende görmedim dedi. Buradakilerin boyle bir hediyeden haberi yokken, sen nasıl alıyon bilmiyorum valla.
Sende var bir seyler ama dur bakalım çıkar kokusu... 8M![]()
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
bizede gelmedi bişey
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
Bırakın bana hediyeyi insan nezaketen bayramda yeni yılda sms atıp hatırlar. ama nerdeeeee:B
evet ya bunu fiat yazarak protesto edelim.satana kadar ne yapacaklarını bilemediler şimdi ise bizi görmek istemiyorlarhayırlısı ben yazıyorum
valla bende kendimi bu konuda en sansız hissederdim. hatta oleyimdir .forumdanbilenler bilir milyonada bir olan olay benim basıma geince varın siz gerisini dusunun hatta bu hediyelerde geri gitmişti ben tekrar istedim tabi ne oldugunu bilmiyodum ajanda falan zannetmiştim ama deilmiş. belkide yasadııgım problemden dolayı jest olsun diye yapdılar dava acacagımı falan duymus olmasın bunlar
Sen aç yinede davanı boşver bu tür şeylerle kandırmaya çalışıyolar. Davayı kazansan bosch tan dünyanın tazminatını koparırsın.
bugün Fiat'tan benide aradılar eve bir paket göndermişler ama kimse olmadığı için paket geri gitmiş iş adresime yönlendirdiler bakalım ne çıkacak? meraklandım şimdi..![]()
Buluşmada Birmot'dan Gülay Hanım'a sormuştuk bu durumu! Öyle bir şey yok, olsa kesin haberimiz olurdu dedi! Ancak bazı servisler kendi insiyatifleriyle bu hediyeleri yaptırıp müşterilerine dağıtabilirmiş! Bu da Fiat'ın dışında bir durumdur dedi...
Budur son bilgiler...8O
abi sanada aynısı geliyo ozaman bu arada arkadaslar size gelen hhesiyleri bu baslık altına yazarsak goruruz merakımız kalmasın
banada hiç bir şey vermediler bu zamana kadar
Evet Fiat'tan beklenen kargo geldi, @Pdr42 ye gönderdiklerinin aynısından banada göndermişler 8O 8S
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri