kardeş öyle deme şimdi bütün modifiye işlerinde yanındaydım ilk halini gördüm![]()
kardeş öyle deme şimdi bütün modifiye işlerinde yanındaydım ilk halini gördüm![]()
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
kazasız belasız
kazasız belasız hoş olmuş...![]()
ewet bagh cüneyt bende gordummmiLk haLInı İLK adımı biziMLe attı
![]()
iyi günLerinde kuLLanmanız diLegiyLe.
jantLarLa iLgiLi biraz biLgi verebiLir misin
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
güle güle kullan çok güzel duruyor
senın spor yay ıhtıyacın var gıbı gozukuyo yay yok heralde benım elımde 3,55 yay var ılgılenırsen gonderebılrıım makul fıyataa
selam cok tskler. kaza yaptık nazarlıgımız olsun. arkadan iett carptı .) ceza yemedım ama daha henuz. kısmetse yemıcem bu yılın son ceyregıne kadar .)) jantlar 16 tft oz'umsu 195 50 16 lastık war mıchlenın yan urunu yumusak performans lastıklerı. ek olarak yaptıgımda cam fılmı, kaslar,guneslık,on ızgara karbon fıber ( gorunumlu :p ) ses sıstemı, jant lastık, hava fıltresı , egsoz ucu. sımdılık bukadar tatil dolayısıyla kapalıyız .)
Tebrik ederim cüneyt. Gerçi bu haliyle bile benim arabanın yanından geçemez ama olsun. Hevesini kırmayım ilk günden. Modifiyelerinin ve başarılarının devamını dilerim :=)
ya cıhan senden nefret edıyorum yaa ..) nerden dedım yorum yazmamıssın kardesım dıe .))) nesse gelıorm goruscesss .Pp ıyı veya kotu yorum yapan herkese tskleer...
Ehehehehe. Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm. Herkesi yolda geçerim. Geçerim hauuu.![]()
kazasız belasız kulanman dıleğıyle
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri