Bu aracın sahibi sanırım forumdan.Geçen sene konuşuldu forumda ama tam hatırlamıyorum.
Bugün trafikte denk geldi stop lambası yanınca bagaj etrafındada ışık yanıyordu hoşuma gitti. Bir kaç resim ekledim
Bu aracın sahibi sanırım forumdan.Geçen sene konuşuldu forumda ama tam hatırlamıyorum.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Bence cok kotu olmus taksiciler boyle apaci isleriyle ugrasiyor
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Bence apaçi was here aynştayn olmuş![]()
Arkadas forumdan beyler,bi ara cok begenilmisti hatta
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
bence de apaçhi işi . led olayını olur olmaz yerlere koyunca kötü oluyor.
bencede kötü duruyor bu led olayı iyice abartıldı
Ticari araç işi olmuş
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
aracı yerden yere vurmuşsunuz adam söküp atacak şimdi( not: çok kötü olmuş arkadan gelen araçların gözünü alabilir..
)
Bu daha önce bir Leon'da görülmüş ve forumda paylaşılmıştı. Leon'un far ve bagaj kapağı dizaynından dolayı frene basınca gülen yüz oluşuyordu ve güzel bir görüntüsü vardı. Biz de benzer bir durum oluşmadığı için ben o kadar beğenmedim tabi bu şahsi fikrim, zevkler tartışılmaz.
Bu arada ledler doğrudan görünmediği için göz alacağını pek sanmıyorum. Sadece ışığı belli oluyor, sorun yok bence...
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
fikir bir leondan çıkmıstı forumdan arkadaşımızda uygulamıstı. Bence gayet hoş,araç gülüyormus gibi fren yaparken![]()
Bence puntolarımız makyajsız daha güzel. Güzellik zaten sadelikten gelir ama yine de saygı duymak lazım...
düğün salonu gibi olmuş![]()
yolda baya bi dikkat çekiyo
Aynısını biraz önce 16 vn 444 plakalı gri renkli grande puntoda gördüm fena değildi...![]()
Valla canlısını görmek isterdim. Hiçbir şey resimde olduğu gibi görünmüyor... Ama fikri beğendim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri