Uzun süredir aklımda olan bir işti bu standart forum sticker'ını çok beğeniyorum fakat bu sticker'a birde abarth logo eklense ve italyan olsa nasıl olur diye düşünürken bugün elim değdi ve yaptım. Baskı'sını aldım kendim için fakat boya'nın kurumasını bekliyorum o yüzden araç üzerindeki halini sizlerle paylaşamıyorum şimdilik. Sizce nasıl olmuş? Umarım yönetim için bu tarz çalışmalar problem yaratmaz.
Resim yönetimden gelen uyarı nedeniyle perspektif olarak yayınlanmıştır. Yarın araca uygulayacağım uygulama resimlerini buradan paylaşacağım.
Konu Ziyaretçi tarafından (20/12/2012 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.
İlk tebrik benden olsun.şahsen çok beğendim,eline sağlık..
Super!!!! Ellerine saglik :thumbup:
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
İlgi çekici elinize sağlıkk..
Aliiiii kardeşim number one'sın çok güzel olmuş gerçekten.
Onu bunu anlamam bende istiyorum bilgin olsun.
harika bi tasarım tebrik ederim süpeerr olmuş
Çok güzel olmuş elinize sağlık, aracıma yaptırmayı düşünüyorum yarın![]()
güzel olmuş. ön lip e yapıştırılabilecek kadar küçük çıkarabilirsek bende takacağım öne
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
süper olmuş emeginize saglık![]()
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Kendi çalışmanızı yapmanız Yönetim için sorun oluşturmaz...
Fakat sticker satışı ile sitenin aylık giderleri karşılanmaktadır... server ücretleri vb. ödemeleri sticker satışı ile mümkündür.... sticker kendiniz yapabilirsiniz fakat bu tarz çalışmaların genel veya özelde paylaşılmasına izin verilmeyecektir... paylaşılması halinde de cezalar verilecektir... bizi anlayacağınızı umuyoruz...
Ali bey sticker örneğini kaldırırsanız ve aracın üzerindeki fotoğrafını paylaşmınızı rica ediyoruz...
Benim bu sticker'ı satma gibi bir durum olmayacaktır. Şuanda bu resmi kaldırırsam insanlar konuya girdikleri zaman sadece yazıları göreceklerdir. Bu yüzden resmi yarın aracıma yapıştırınca bu resmi kaldırıp yerine aracımın üzerindeki halini ekleyeceğim. Şuanda sizi mağdur konuma sokmamak içinde resmi direk önden değil perspektif'ten olarak ekleyeceğim.
Değişik olmuş. Emeğinize sağlık
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
anlayışınız için teşekkürler...
Sade görüntüsüne canlılık getirmiş bence devamlı olarak bu sticker basılsın..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri