16 Aralık 2006 yilinda kurulan forum sitemiz siz uyelerimizin destekleriyle 6. yilini doldurarak 7. yilina giriyor.
Bu surec zara bizlere destek olan tum uyelerimize tesekkurler.
Hep beraber nice yaslara.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
nice 7 8 9 10 100 yaşlara![]()
2009'dan beri zevkle bu forumdayım
Nice yaşlara GrandePuntoTR..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
yaklaşık 1 yıldır bu forumda olmama rağmen daha önce yazdığım tüm forumları bıraktım. Seviyeli kaliteli bilgi paylaşımı dostluğu bu forumda gördüm. nice yıllara Gp TR![]()
Nice Seneler GrandePuntoTr (Bi ara; 7 yaş kutlamasını organize edelim.)
Tebrikler...
Yapımda ve Yayında emeği geçen herkese teşekkürler...
Kurucu üyelere ve sitenin bu güne kadar gelmesinde başrol oynayan tüm üyelere teşekkürler...
her ne kadar katkım olmuşsa helal olsun...
Nice yıllara... Punto Tr....
Konu Scottie tarafından (15/12/2012 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.
Nice yıllara...
ile XPERIA Neo V'den gönderildi.
Ömrüm yettikçe burda olmaya devam edecegim kuruculara teşekkürler dostluk paylaşım saygı sevgi ve 100lerce kişilik tanıdım form sayesinde hemen hemen her şehirde arkadaşlıklarım oldu tüm tanıdıgım kişilere saygılar.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
nice mutlu yıllara...
Daha nice yıllara insallah.
Acaba ben ne zaman uye olmustum
27 nisan 2011 mişİyi bende 2. yıla gidiyorum
![]()
Nice mutlu yaşlara senelere yıllara diyelim Allah nazardan saklasın dostluğumuzuun bir ömür süreceğine inancım sonsuz....Teşekkürler Grandepuntotr.com İYİ Kİ VARSINIZ..
Nice senelere.
Nice bol hitli, bol üyeli yaşlara... Mutlu yıllar GrandePuntoTR ailesi!..![]()
O ilk kurulduğu gün dün gibi aklımda zaman ne çabuk geçiyor, beraber nice senelere...
Nice mutlu yıllara...![]()
nice yıllara valla her foruma girip çıktım fakat bu forumda takılı kaldım
şaka bi yana forumda ortam gerçekten harika çok iyi bir forumumuz var nice yıllara
Hayatımda sıkılmadığım, sohbetten keyif aldığım, düzeyli insanları bir arada barındıran, yardımseverliğin ve birbirine güvenin bulunduğu başka bir forum bulamadım. Teşekkürler "grandepuntotr". Nice yeni yaşlara...
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
iyide nerde bu yasgününün pastası üzerinde bir punto amblemi olan pasta iyi giderdi![]()
şakası bi yana nice yaslara ben yeni üye olmama ragmen güzel bir ortam unutmayalımki
'' Hayat paylaşınca gerçektir ''
Forum idare etmek zor iştir,6 senedir bu işi layıkı ile yapabilen adama helal olsun derim,tebrikler...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri