hyundai alma potansiyeli yüksek kullanıcılara gözüküyormuş o, bana da bugün çok yaramazsın, eğer uslu bir çocuk olursan şirinleri göstereceğim diye yazı çıktı![]()
merhaba, sadece bende mi öyle acaba bizim forumda mothers-tr reklamının yanında hyundai reklamı çıkıyone işi var abi hyundainin bu sitede bana mı görünüyo sadece acaba
![]()
hyundai alma potansiyeli yüksek kullanıcılara gözüküyormuş o, bana da bugün çok yaramazsın, eğer uslu bir çocuk olursan şirinleri göstereceğim diye yazı çıktı![]()
Ziyaretçi
valla ben google chrome da add-block diye bi program kullanıyorum reklam felan yok hiçbiyerdetemiiz
![]()
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
google reklamlari son girdiginiz siteler, google'da yaptirdiginiz aramalardan elde ettigi veriler ve hangi sayfa icindeyseniz o sayfayla alakali reklamlari gosterir. alakasiz icerige sahip reklamlari zaman zaman engelliyoruz.
reklamsiz forum olmayi biz de isterdik ancak aylik giderlerimiz dogrultusunda simdilik bu mumkun gorunmuyor.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Reklamsız olmaz abiler. Bu kadar güzel hizmet, bu kadar emek, bu kadar çaba, bir yerlerden dönebilmeli elbette. Tebirk ediyorum emeği geçenleri çok güzel hizmet veriyorlar, bilmiyorum var mı ama, facebbok gibi daha geniş paylaşımlarda bulunursa forum, daha çok gelir, daha çok katılım vs demektir.![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (12/12/2012 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Duzeltme
en iyisi mozilla fire fox üzerine tanımam reklam meklam hiç bişey yok mozilla yı tavsiye ederim
özel ders reklamı bile varöğretmene özel ders reklamı
![]()
benim gözüm ne zaman takılsa "Mac'iniz yavaş mı?" diyor, bende soruyorum kendisine "napcan? yenisini mi alcan?"![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Hadi erhan hadi yeme bizi anlaşıldı akşama kadar nette nerelere girdiğin![]()
iptal...
Konu sadece_erhan tarafından (16/12/2012 Saat 03:31 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri