Bahcelievler 65.sokak esquina cafe 7.cadde 'de ki sim dondurmanin karsi sokaginda benim dukkan komsularim geldiginizde bana da ses ederseniz sevinirim. Nezih bir mekandir.
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorum çok alakasız amaYarın uzun süredir görüşmediğim bi arkadaşımla bahçelide buluşucam, kendisi koyu es-es taraftarı olduğu için Beşiktaş-Eskişehir maçını izleyebileceğimiz bir yer bulalım dedik. Bahçeli tarafında varmı güzel bildiğiniz yer, hem oturulabilecek yemek yenebilecek bi yer hem de düzenli lig tv yayını olan?
evo evo..
Bahcelievler 65.sokak esquina cafe 7.cadde 'de ki sim dondurmanin karsi sokaginda benim dukkan komsularim geldiginizde bana da ses ederseniz sevinirim. Nezih bir mekandir.
Bahçelievler 3. cad. sonunda cix cafe var güzeldir, 7. cad. işbankasının yanındaki sokakta ortaköy cafe var o da tercih edilebilir..
eğerki balgat tarafına geçebiliriz derseniz Osmanlı Cafe ye gidebilirsiniz. Mekan dayımların. Barış manço caddesi üzerinde (balgat pazarının kuruldugu cadde) buyrun detaylar: Osmanlı Cafe - Aile Çay Bahçesi ve Nargile Sarayı
(bu arada umarım reklama girmiyordur)
ilim öğrenmenin başı sabırdır !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri