hocam işte ortak bi sorun daha...bende de var aynı dert...gerçi; puntoyu satmayı düşündüğüm için artık orasını burasını dert etmiyorumtorpidosu bile 1 sene dayanmayan araç hakkında konuşunca da kızıyor forumdaşlar
![]()
Selamlar .
Arkadaşlar kendı puntom ve coğu puntoda görmüş olduğum torpidonun sol kısmının biraz aşağıda kendini salma durumu var..Bu durumu halletmek için ne yapmak gerek ?
Sanırım torpido mandalının zamanla gevşemesi ile alakalı..Ama bunu halleden biri varsa bende kendim yapmak isterim...
Polen ve hava filitresinide kendim değiştereceğim gibi![]()
hocam işte ortak bi sorun daha...bende de var aynı dert...gerçi; puntoyu satmayı düşündüğüm için artık orasını burasını dert etmiyorumtorpidosu bile 1 sene dayanmayan araç hakkında konuşunca da kızıyor forumdaşlar
![]()
kızmak için söylenmiyor sınıfına göre kıyaslanıyor ve punto farkı ortaya çıkıyoriş yerindeki arkadaşlarım genelde honda civic ve ford focus kullanıyorlar ikisininde iç kalitesi bizim puntodan artı değil özellikle focusun iç plastikleri,bi arkadaşım focus aldı 1 buçuk yıl once sıfır aldı şu an onun torpido kapağı benim puntodakinden aşşağıda kalır sarkıklıkta değil yani
![]()
'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
Aynı sorun bende de var. Forumda anlatımı vardı ama hem detaylarını anlayamadım hem de uğraşmak istemedim. Torpidoya sıra gelene kadar yüzlerce ufak tefek sorun var da işte...
B segmentinde normal bence plastik kalitesi.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Oradaki açıklık bir problem, diğeri de torpidonun kendini laaaap diye salması!!
Arkadaşlar ,forumdaşlar neden kızsın ! biz olan bir hatayı, nasıl yaparıza bakıyoruz..Ki ben ford focus titanyum ,ayrıca golfde kullanmış biri olarak puntonun birçok artı yönlerini yazabilirim..Fiyat/performans olarak ...
Bence hiç takılmayın torpido salıyorsa salsın,gelin biz onu nasıl yaparız ona bakalımBende şimdi ford focustaki negatif yönleri anlatmayım
![]()
bu konuda çalışması olan yada fikirleri olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum lütfen![]()
bu konuda herhangi bir çalışma yok mu ?
Aslında böyle bir konu vardı forumda
Sent my iPad using
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Konu krm1983 tarafından (06/12/2012 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.
teşekkürler inceliyorum...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri