Şahsıma yapılan yalan yalnış açıklama,isim karalama ve asılsız bilgilendirmeye hitafen bu yazıyı yazıyorum.İspatı için çok bol vaktimi harcayıp hukuki yoldan da kanıtını sunarım mahkemeye başvurup sorun değil. Kendini bilmez kişi yada kişilere asla tahammülüm yoktur..
Forumdan mesaj yolu ile 29/11/2012, 12:40 tarih ve saati itibariyle kullanıcı adı maceraci95 olan Beyefendi tarafıma mesaj göndermiştir. Mesaj içeriği ; "Ben anahtar kabını alıyorum. Numaram 0537 952 43 33" dur.
Buna istinaden havale yolu ile ürün bedelini göndermiştir. Bende hemen ürünü alıcının isteği üzerine Yurtiçi Kargo firması gönderdim.
Gönderim tarihi : 29/11/2012 saat : 16:09:56 'dır.
Teslim tarihi : 30.11.2012 saat 20:00 'dır.
Alıcı Özgün Deniz kargoyu aldıktan sonra tarafıma telefon açmıştır ve demiştir ki ; " ürünün logo kısmının olduğu taraftaki tırnağı hafif kırık gibidir, ancak anahtara takıldığında oturmada falan herhangi bir sorun yoktur" demiştir. Bende kendisine ilk aldığım gün taktığımı ve araç satlıdığında çıkardığımı belirterek kutusuna koyduğumu söyledim. Bunun ardından kendisine istersen geri gönderebilirsin sorun olmaz dedim, kendiside "yok gönderme değilde bilmeni istedim inanmıyorsan fotoğraflarınıda forumdan mesaj ile gönderirim " diyerek telefon görüşmesi sonlandırdık.
Forumdan mesaj aracılığı ile tarafıma fotoğraf vs gelmemiştir. Nerden nasıl nereye ne gönderdiyse belge kanıt delil niteliği taşıyan herhangi bir döküman çıktı yada benzeri birşey belirtsinki herkes bilsin neyin ne olduğunu.
Bugün sabah saatlerinde mesaj ile ürünü geri göndereceğini belirterek IBAN numarasınıda eklemiş. Bende kendisine keyfi gönderme yapamayacağını söyledim, telefonda geri yollama değilde diye diyorsa bir insan ve fotoğraf göndericem dedikten sonra fotoğraf gönderilmiyorsa, bunun üzerine gönderdim diyebiliyorsa o kişinin samimiyetine asla güvenmem..
Ürünü alırsın, kargo görevlisinin yanında açar kontrol edersin gri iade etmek istiyorsan teslim almadan aynen iade hakkını kullanırsın. Ancak teslim alıp, telefon edip bana farklı konuşup birkaç gün sonra farklı hareket etmeye çalışıyorsan bu kimin nasıl biri olduğunu gösterir.
Kimse bana yada adımı kullanarak kanıt belge ispat görmeden , doğruyu yanlışı bilmeden, haklının kim haksızın kim olduğunu anlamadan hakaret lekeleme yada benzeri bir söz söyleyemez. Sonuna kadar adli yönden uğraşırım her mantıklı insan gibi.
Ve ekliyorum, bende dahil adı geçen kişi olarak adli makamlara başvurabiliiz. Telefon mesaj - görüşme dökümanları çıkartabiliriz, resim gönderildiği belirtiliyor alıcı kişi tarafından, bahsi geçen tarihler arasında bana gönderilmeyen resimlerin akibiyetini Bilişim İnceleme Kanalları tarafından ispatını isteyebiliriz.
Haklı iken haksız olarak gösterilmek benim hiç hoşuma gitmez, bundan dolayı ne gerekiyosa yaparım. Tarafıma gereken özürü yapana kadar bu işin peşini bırakmam malesef.
Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
İsmail GÜRÇOCUK
Yer imleri