hocam kaskodan halledebilirsin..
merhabalar;
ben arabayı satın aldığımda tek bir tane anahtar aldım yedek anahtarı yoktu..
aldığım arkadaş arabanın anahtar bakı kırıldığı için tekrardan çakma bi anahtar kabının içine anahtarı ve immobiliserı gömmüş.
şimdi bu anahtar kabını komple değiştirmek istiyorum
hatta yedek anahtarla birlikte yaptırmak istiyorum
bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim
fiat servis mi yoksa dışarıdan mı birine yaptırmalı
herhalde orjinal kabından ben alsam anahtarı monte edemem diye düşünüyorum
hocam kaskodan halledebilirsin..
Serkan yav sende ne biçim bi kullanıcıdan araç almışsın. Dostum ya kasko ile halledeceksin ya da Servise kod kartın varsa eğer 450 gibi bir tutarda anahtar parası ödeyip getirteceksin ve aracına tanımlatacaksın. Bu arada bir aracın beyni max. 9 anahtar tanımlatabilirsin.
Bilgilerine kardeşim...
Serkan burayla bir görüşürmüsün?
Fiat Anahtari | Oto Anahtari | İmmobilizer Sistem
Tuncay Abi bu arada sonra gördüğün de bişi deme diye söylüyorum
-Ön cam kısmında duran kumanda sensörünün siyah kaplaması (kapağı) yok
-bagaj kapağında bravo yazısı yok (ebayden sipariş ettim bekliyorum gelmesini)
-bagaj kapağı armasının rengi gitmiş nasıl olduysa (servise söyledim takacaklar)
-ön cam çatlaktı komple (serviste şu an değişiyor)
-direksiyon iğrenç bir şekilde kaplanmış inşallah serviste senin direksiyonu monte edecekler(bu arada senin direksiyon gerçekten tertemiz inşallah birmota gitmeden hallederler )
-aldığımda lastikler bitmişti gittim turza er300 aldım
bunun haricinde Allahtan bakımlarını yaptırmış adam yoksa bide ona masraf yapacaktık
neyse daha bişi demiimde konu iicene bölünmesin
Tek kapili 2006 puntoda 21000 kasko degeri gozukuyodu. Arabayi 1500 TL istediler kasko yapmak icin. Bi arkadasa kavga dovus 1000 TL ye yaptirdim. Ama anahtar kumandali istersen yedek anahtari mini hasari geciyo hasarsizlik kalkiyomus. Kumandasiz dumduz anahtar istersen sirf yedek olsun diye gecmez mini onarim fiyatlarini muhtemelen.
Sent my iPhone using
ben yaptırırken sormuştum sonra teminatada baktım sanırım kaskoyu deliyor hiç işime gelmez lakin seneye de 3000 liraya falan çıkartırlar iice batırmasın beni
kaskonuz cok yuksek cıkmıs.ben anadoludan 850' ye yaptırdım 6 ay once.benım bu ıkıncı aracım, ındırım vardı %30 mu ne.arac 2011 mjet spor style.
Bu arada biri bana 2008 model Bravonun anahtar tipini fotoğrafla gösterebilir mi internette net bir cevap bulamadım
Yani gp tipi mi yoksa Fiat 500 tipimi dir
Ebay den siparis vermek istiyorum
Samsung s2 cihazımdan 2 ile göndermiş bulunmaktayım
Arkadaşlar benim de elimde 1adet orijinal var yedeğini nasıl yaptırabilirim kumandalı, kaça patlar bana?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri