500 ümü ilk sahibinden 29bin kmde aldım,boyazsız ve çok temiz kullanılmış,1.2 Lounge modeli nerdeyse herşey var USB girişinden tutunda krom egsoz ucuna kadar,vergisi düşük az yakıyor hafif olduğu içinde çok kaçıyor bence,dışdan küçük görünsede iç hacmi yeterli geldi bana,boyum 1,83 tavanla kafam arasında nerdeyse 1 karış boşluk kalıyor,ilk başlarda kararsızdım ama elimdeki parayla alabileceğim en iyi arabayı aldım die düşünüyorum,herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
ilk göz ağrımız rahmetli babamın yadigarı çok zor oldu ayrılma sıfır almıştık yeni sattım 85 bindeydi
buda ilk sahibi bayandan 49 binde aldığım stilo 3k,çok şey katmıştım bunada
![]()
Konu F500 tarafından (28/11/2012 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: Önceki fiatlarımıda eklemek istedim
Maşallah güzel araç kazasız belasız...
Hayırlı olsun
onur bey maşallah çok güzel araba gerçekten ama aile için biraz küçük sanki yoksa bende baya beğeniyorum
maaşallah güzel araç...
Keyif BMW'Dir...
Ne kadara aldığınızı sorsam ayıp etmiş olur muyum bizde bakıyoruz eşime de hayırlısı olsun çok güzel araç
Güzel araçlar 500 ler seviyorum ben de.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Arkadaşlar beğenmenize sevidim teşekkürler,26 bin e aldım,eşinize düşünüyrsnz sahibindende kırmızı var 1 tane boya yok ama ön kaput ve arka direkde avuç içi kadar göçük var onun dışında fiyatına göre çok iyi 20 bindeydi
Maşallah..Atom karınca gibi..Güzel araç..Güle güle kullanın..
maşallah, iyi günlerde kullanın
hastasıyız...ah bide abartını görecektin bunun![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
maşallah kazasız belasız, çok tatlı bir araba![]()
Arkadaşlar sağolun tekrar,biraz toparlayım kendimi abartha yavaş yavaş çeviricem inşallah,yürümücek ama olsun görüntüsüyle yetinicez,ara tatilde ankarada abarth spoyler ve yan marşpielleri yaptırıp taktırcam,12 kollu abarth jantlarıda buldum,logolarabarth,karbon egsoz bide açık hava filtresi tamam bu iş
Maşaallah çok güzel aracınız çok beğendiğim bir araç.ne kadar yakıyor acaba öğrenebilirmiyim
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
bende bunun c si ardı üstünü açtığımda bakmayan yoktu arabaya ama bu aletlere 3 kişi binince çok komik bi görüntü oluo hele birde iri insanlar olursa bu binenler bak gül o derece yani birde her yanından geçen mutlaka arabanın içine bakıyor yolculuk esnasında bayan sanıp sıkılıp sattım ben ama 2 kişi için içi çok geniş ve herşey var arabada hayırlı uğurlu olsun
Sağolun,şehirlerarası 90 la giderken tam 4 litre yakıyor şehir içide kullanıma göre ortalama 5-5.5 arası
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Amaninn bu süper bişiHAyırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
bende çok beğendim kazasız belasız kullanın inşallah..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri