Çok ilginç. Bizim araçlarda Dualogislerde N'de unutunca genelde uyarı verirde, Seninkini anlayamadım. Bu arada kablo saklama ile ilgili resimlerini bekliyorum dostum....
arkadaşlar az önce işten dönerken ana yola çıkmadan telefonum çaldı hadi dedim açayım bu arada da 2. viteste yavaş yavaş yaklaşıyorum ana yola neyse
ekranda bir anda sis farı ile far ışıkları yandı ve aracım biiip biiip biiip şeklinde uyarı verdi. kemerler arkadan takılıydı yani üzerine oturuyorum onun uyarısı olamaz. indim baktım farın marın yandığı yok. sonra bindim uyarı hala devam ediyordu. stop ettim bekledim çalıştırdım bir sıkıntı yoktu. bu ne ile ilgili olabilir? bilen var mı?
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Çok ilginç. Bizim araçlarda Dualogislerde N'de unutunca genelde uyarı verirde, Seninkini anlayamadım. Bu arada kablo saklama ile ilgili resimlerini bekliyorum dostum....
kemerler arkadan takılı olduğu ve telefonla konuştuğun için ana yola çıkmadan ilahi bi uyarıdır![]()
Şöyle söyliyim sol arka stop lambam yanmıyor uyarısı veriyordu.Geçen söktüm ve baktım oksitlenme var soketlerde neyse 2 kurcaladım içini düzeldi sonra bi baktım geri sis lambası uyarısı veriyordu onu söktüm baktım aynı şekilde.Zımpara yoktu kolayımda en yakın zamanda zımparalıcam soketlerin metal uçlarını düzeliceğine eminim acaba sendede oksitlenme olabilir mi? Bence bi soketlerini kontrol et derim.
Bu arada ilahi uyarı kısımına bende katılıyorum....En olmadı Doğukan'ın dediği gibidir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri