Arkadaşlar 3 kasım cumartesi günü çok talihsiz bir kaza ile ailece şok olduk.Yeğeniminde aralarında bulunduğu yavuzelispor futbol takımından 14 kişiyi taşıyan ford transit marka minibüs yavuzeli-gaziantep yolunda aşırı süraatten dolayı arka lastiğin patlamasıyla takla atarak kaza yaptı.İnsan en yakınından birisi kaza yapmadığı müddetçe kazanın ne kadar kötü bir durum olduğunun farkına varamıyormuş gerçekten.Kazanın ilk olduğu gün olayın olduğu yere gidişimiz yolda minbüsün halini görmemiz,hastanede üzücü haberi almamıza kadar geçen süreç sürekli uyanmak istediğin bir kabus gibiydi.Aşırı süratin ne kadar kötü bir şey olduğunu trafikte tecrübesiz olmasına rağmen araç kullanan kişilerin ne kadar tehlikeli bir iş olduğunu bu kazada anladım.Şimdi hergün okula giderken kazanın olduğu yere bakarak düşüncelere dalacağım.Kaza yapan minübüse son anda yetişerek binmesi insanı şöyle ya da böyle olsaydı diye düşündürüyor ama takdir-i ilahi demekten başka çaremiz yok.
Başınız sağolsun.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Allahtan rahmet sana ve yakınlarına sabır dilerim başınız sağ olsun çok üzüldüm.
Başınız soğulsun dostum.
başınız sağolsun....
Başınız sağolsun Allah tekrar yaşatmasın inşaallah
Allah rahmet eylesin...Başınız sağolsun...
Keyif BMW'Dir...
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun , zor durum![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
başınız sağolsun.
başınız sağ olsun mekanı cennet olsun
Başınız Saolsun.Mekanı cennet olsun..
Gelelim aşırı hıza..
Aşırı hız öldürür kesinlikle gideceğiniz yere erkenden götürür (her canlının gideceği yer)
Ben aşırı hızdan hep kaçınırım ..Düşünürsek etraflıca bir lastik parçasına emanetiz bunun testleri denemeleri yapılmıştır 90 km hız denmiştir bunu 110 a kadar kullanabiliriz belkıde ama daha fazlası insanı ömründen eder.
Ben önümdeki aracın kaza anında şöförünün arka camdan fırladıgını gördüm ilk bakışta fizik kurallarına bile aykırı geliyor değilmi.Ama maalesef sürat bizi sevdiklerimizden koparır...
Daha dikkatli Lütfen..
başınız sağolsun
Başınız sağolsun hocamAllah kalanlara sabırlar versin...
Başınız sağolsun...
Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun.
Palio 1.6 hl
Opel corsa 1.4 swing
Hyundai accent 1.5 Gls
Ford fiesta 3K
Audi A3 ambiante 1.6
Honda civic vtec
Wolswogen polo TDI
Grande Punto 1.3 multijet 75 bg dynamic.......
Başınız sağolsun
Basınız sagolsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri