malesef aracına el koyarlar hatta muayene değilde normal bir polis bile durdursa araca el koyabilirler denizlide başımıza geldi nırmal bir çevirmede aracımızı elimizden aldılar bizede bir otobüs durdurup bindirdiler.
arkadaşlar istanbul/Beykoz da oturuyorum bizim buralara 2b yasası çıktı ve tapu almaya hak kazandık ... sonrasında bize bi ecrimisil borcu geldiki sormayın ( ecrimisil borcu : bu zamana kadar o topraklarda oturdugumuz için işgal parası ) tamı tamına 33.000 lira parayı da ödemediğimiz için henüz vergi dairesi arabaya haciz koydu resim aşağıda ...
Sorum ise muayenesine 2 ay kaldı etrafıma soruyorum kimisi muayeneye gdersen aracına ruhsatına el koyarlar diyo kimisi gidebilirsin diyo ? daha önce başına böyle bi durum gelen varmı yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler ...
![]()
Konu aykutisci tarafından (02/11/2012 Saat 02:36 ) değiştirilmiştir.
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
malesef aracına el koyarlar hatta muayene değilde normal bir polis bile durdursa araca el koyabilirler denizlide başımıza geldi nırmal bir çevirmede aracımızı elimizden aldılar bizede bir otobüs durdurup bindirdiler.
benim bildiğim kadarıyla rehin yazınca hiç bir sıkıntı olmuyor ama senin borcun ne zaman çıktı borcunu odemediğin için haciz evrakı geldimi en başta hacizli yazıo çünkü şu anda çevirmede aracını da alabilirler![]()
Vergi dairesi arabaya haciz koymuş ve hak mahrumiyeti yani yakalamalı haciz ile belirtilmiş,böyle durumlarda polisteki kaydın aracın görüldüğü yerde el koyulması ve yeddi emine çekilmesi demektir,işin kötüsü bu durumda mobese kameraları da devreye giriyo bir zamanlar vergi borcumdan dolayı bu sıkıntıyı yaşadım...
BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
çevirmede plaka sorgulaması yaptılar mı ?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
arabanı orjinaline çevirmeni tavsiye ederim
Geçmiş olsun kardeşim inşallah en yakkın zamanda halledersin tatsız bi olay yaşamadan.
İş plaka sorgulamasında bitiyo,peki bu borcu nasıl ödüycen kardeş öyle veya böyle borç gelmiş ?
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
abim orasını hiç sorma bi ufak anlatim istersen bi şok olun gece gece bi oha diyin ...
usta bizde var 7300 metre kare arazi toplam ecrimisil borcu 160.000 babama düşeni 33.000 lira arazi boğazı görüyor mütahitler geldi gitti en iyi teklifi maritza evleri diye bi firma verdi adamlar dediki buraya siteyi kurucaz 18 ay sürecek sizlere bu sürede ev tahsil edicez ( bizimkiler 6 kardeş 3 erkek 3 kız ) ve dedilerki erkeklerin evleri yıkalacagı için fazladan 1 daire alırlar erkeklere 4 daire kılara ise 3 daire ve dairelerin hepsi ultra lüx full beyaz eşya dolaplar felan hepsi lüx 1 dairenin değeri 800.000 $ ama gel görki bizim kızlar yani benim halalarım teklif iyi değilmiş diyip teklifi kabul etmedikleri için anlaşamadık mütahitle hayatlarında eline 100$ almamış insanlarım kazığını yedik şimdi böyle bekliyoz bizde
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Bak şimdi bu vergi borcunu vergi dairesine gidip taksitlendirin eğer taksitlendirirseniz taksitleri ödediğiniz sürece aracını taksit süresinin sonuna kadar muaeyene ettirebilir trafikde gezebilirsin ve zaman kzanmış olursunuz...
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
1 daire fiyatı 800k $ yani yaklaşık 1400000 tl 4 daire 5-6milyon tl adama 33bin i nasıl ödeyecen die sorulur mu ??? ayıptır ya.sen halalarına bi güzellik yap vapurla bi sahil turuna çıkın ordan da baoğazın serin sularına bırak onları beyinlerine biraz kan gitsin onların.
şaka bir yana geçmiş olsun öncelikle. çevirmelerden geçtiğine göre maliye işlem başlatmamış olabilir. ama yine de sen dikkatli ol iyice bir araştır.
vergi borcu size geldiyse halalarınada gelmiştir fazla sürmez ikna olurlar![]()
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
33bin borç sadece ona düşen pay toplamda borcu taksitlendirebilmeleri için 160binden taksitlendirmeleri gerekir ki 800bin dolarlık daire için halaları ikna olmamış 160bin borç için nasıl ikna olacak bilmiyorum. ayrıca baban vefat mı etti ki(yanlış anlama yaşıyorsa Allah uzun ömür versin) senin aracına haciz koyulmuş?
ben sıktırıcam hepsine harbiden bi tane rahatlicaz adamlar şaka gibi ya usta mütahit adamalara dediki size 2 milyon $ para çekilin benim sitemdede kalmayın hesabı adamlar gene yanaşmadıbu yaşta akrabağlarımdan soğudum yemin ediyom uyuz oluyom hepsine
![]()
neyse konu nerelere geldi saolsın usta dikkatli olucaz pek semtten dışarı çıkmamaya çalışıyom ...
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
aykut ben halise cevap vermiştim![]()
ATATÜRK
PİONNER 8450BT
KİCKER KS65.2 16 CM
KİCKER KS5.2 13 CM
REAUDİO SRX 12 SUB
SOUNDMAGUS VS 800.1
MACOUSTİC MSX 700.5
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri