helal kim tutar seni
şaka bi yana kendini tehliye atmamalısın bırak yol ver geçsin ne hali varsa görsün
Dostlar yoldaşım olan puntişim 50.000 km yi geçti, bayram seyehatindeyken 48 kusurlerdeydi döndüğümde 50.000 i geçmişti, bu esnada yakıt tüketimimde gayet iyiydi hatta dönüşte fulll yüklü iki kişi olduğu halde 5.8 lerdeydi (surat 120 ve üstü) , bu arada paylaşmak isteyeyim dedim geri dönüşte ılgaz dağı geçidine başlarken ilk viraja gelmeden bir yıldız belirdi arkamda ilk virajda beni tehlikeye atarak solladı geçti ama geçtiğine geçeceğine bin pişman ettim, puntişimi yordum ama 095 plakayı bir daha asla unutmaz diye düşünüyorumyokuş yukarı o keskin virajlarda ve hep rampalarda merso E350 4 matic düzlükler hariç önümde çok ama çok zorlandı çoğu zaman şerit dışına tehlikeli bir şekilde çıkarak canım arabayı yiycekti diye düşündüm baktım olacağı yok bi punduna denk getirip mersoyu virajda solladım ve bir daha inişin son virajına kadar asla geçirtmedim, çok çok soluma çıktı ama hep göstermelikti... Puntişimle bir kez daha gurur duydum, onca yüke onca yorulmasına karşın...(800 km geldi o yorgun haliyle mersoya virajda ve rampada geçilmedi)
Özgürlüğün Yolunu Aç...
helal kim tutar seni
şaka bi yana kendini tehliye atmamalısın bırak yol ver geçsin ne hali varsa görsün
abi maşallah aracına
soldaki yeşil uyarı nedir?
kazasız belasız nice 50.000 lere inşaallah![]()
daha yolun başındasın : nice 50 binlere geçen kış ayındaki Km benim.. şimdi 225 bini geçti
![]()
kazasız belasız mutlu günlerde 200 binleri görmeyi nasip eğlesin rabbim allah kaza bela vermesin
allah kimseye kaza bela vermesin; nice 50.000 ler 100.000 ler göstersin; bu hafta sonunda aracımı 100.000'lik bakımına götürüyorum; çok ciddi bir sorun yok allaha şükür ki![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Teşekkürler kardeşim Allah razı olsun, evet arkadaşın da dediği gibi hız sabitleyici açıktı, ben uzun yolda çok çok az ayak kullanırım.
Amin sağolasınız Allahım cümlemizin tekerlerine taş dolaştırmasın...
Teşekkürler, amin Rabbim kimseye kaza bela göstertmesin, size de maşallah size de nice 100 bin ve katları![]()
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
e class da sürücü var mıydıbelki kendi gidiyordur
bu arada araç 3.0 litre 265 hp 620 nm...geri geri bile bizim araçları yer![]()
Keyif BMW'Dir...
Evet arkadaşlar ilk kez üç puntocu bir araya denk gelmişti bende bu anı görüntülemek istedim sizlerle paylaşayım istedim
Bu arada yeni golf ü az önce inceledim. En düşük versiyonunda bile bluetooth hazırlığı, hız sabitleyici, kararan dikiz aynası, yağmur sensörü gibi özellikler standart olmadığı gibi opsiyon seçeneği de yok. Ama güvenlik donanımı beni cezbetti diyebilirim...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri