16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: T-jet memnuniyetim ve izlenimlerim...

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Mehmet Erduru
    RedLine effect1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14/05/2009
    Yaş
    44
    Mesajlar
    1.335
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 396

    Mutlu T-jet memnuniyetim ve izlenimlerim...

    Merhaba arkadaşlar öncelikle herkeze iyi bayramlar. T-jet imi alalı yaklaşık 10 ay oluyor birkaç ay sonra bir sene olacak. Bu zaman zarfında uzun yola gittim şehir içinde kullandım arabamı ve bu zaman zarfından sonra iyi ki almışım diyorum. Şimdi bakıyorum bazen piyasaya bu donanımda bu güzellikte ve bu motora sahip bir araca bu paraya bulmak imkkansız. Yakıt tüketimi, turbo motorun performansı, keyifli sürüşü, geniş görüş açısı çok iyi. B sınıfnda birçok araba kullandım inanın genel anlamda punto öne çıkıyor. Özellikle şehir içine city özelliği süper bir olay, diğer araçları kullandığımda aracımın değerini daha iyi anlıyorum. Tek şikayet ettiğim konu motor sesini içeri biraz fazla alması ve 100 den sonra gelen rüzgar sesi ama onlar içinde bir çözüm düşünüyorum yakında. Araçlarımızın kıymetini bilelim gerçekten sınıfında en azından kendi adıma alınabilecek en iyi araç. Herkeze kazasız sürüşler dilerim.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Linea izlenimlerim
    OzzY tarafından Diğer Fiat Binek Modelleri forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 02/01/2013, 11:08
  2. 1 haftalık BRAVO izlenimlerim...
    engincantan33 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 22
    Son Mesaj: 04/02/2012, 00:56
  3. GP ilk izlenimlerim...
    Kemairon tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 34
    Son Mesaj: 31/12/2010, 16:01
  4. 1.3 mjet 75 hp dynamic gp ilk izlenimlerim
    hakyil tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 19
    Son Mesaj: 10/01/2009, 01:34
  5. Sport 1.4 T-Jet izlenimlerim..
    Rigel tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 47
    Son Mesaj: 09/01/2009, 20:51

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


T-jet memnuniyetim ve izlenimlerim... Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com