iyi akşamlar
90 hp 1.3 multijet dualogic g.p 2007 model sahibiyim...
aracım standart bir araç sadece extra olarak sprint booster gaz tepkimesi taktırdım.
Kaptan olduğumdan dolayı şimdi olduğu gibi sürekli İtalya'dayım. Burda Alfa Romeo Türkiye'de fiatı tek geçerim.
Aracımı İstanbul'da evin otoparkında bıraktım. Umarım 3 ay çalışmama bi sorun yaratmaz. Burdaki servise sorduğumda akü bi problem yaratmaz g.p. ler kontak kapalı olduğunda tamamen elektrik sistemini kesip akü'yü gereksiz yere kullanmıyormuş. gelince bakıcaz ne olacak.
selamlar
kpt. Burçay YILMAZ
Marina di carrara / İtalya
keşke gümrük diye bir şey olmasaydı.
![]()
koca gemide bir vites topuzu görünmez benceforma hoşgeldiniz bari bol bol abarthı fotolar çekin
![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Hoşbulduk....
tabiki ufak tefek parçalar sorun yaratmaz.....
geçen gün bir abarth gördüm mükemmeldi. Bizden farklı düşünüyorlar farklı zevkleri var açıkcası, doğal olarak olsa gerek herşey ellerinin altında.
hoşgeldin... keyifli forumlar...
hoşgeldiniz italyayı hep merak etmişimdir inşallah o günleri görürüzkeyifli forumlar..
boncorno sinyore...![]()
Her TÜRK asker doğar
hoşgeldiniz
Hoşgeldin, keyifli forumlar..
Oz Büyücüsü
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz keyifli forumlar kaptanım![]()
bende italya da porto margara ordanda ciaccio limanında kalmıştım harika memleket hatta porto margarada panaroma diye market vardı parfüm leri 23 euro ya aldım burda 189 tl di yol bilgisayarı ve lap top almıştı kaptan izmir de indik aliağa da gümrük filansorun olmadı
italya güzeldir. Her ne kadar şu an bir kasabasında olsamda yinede italya italyadır.
Sokaklarda çok fazla Fiat ve Alfa var. Ancak Gençlerin genelde kullandığı araç Bravo ve Gp. Ancak burda 5 kapılı bulmak çok zor genelde 3 kapılı.
2007 yılında bu limanda 2. el araba yükleyip arap limanlarına giderdik, o zamanlar hep fiat yüklerdik . Şimdi limana yanaşır yanaşmaz bakıyorum varmı fiat yada gp diye ama ne mümkün hep resimde görülen araçlar ve benzerleri. Bir yakalasam gp falan Cezayire kadar inceleyecem .![]()
"Burdaki servise sorduğumda akü bi problem yaratmaz g.p. ler kontak kapalı olduğunda tamamen elektrik sistemini kesip akü'yü gereksiz yere kullanmıyormuş. gelince bakıcaz ne olacak."
kaptan öncelikle hoş geldin yalnız bi tavsiyem olucak gpler kontak kapansada akudn elektrik yer hatta italyadan arabalar türkiyeye geldiğinde arabalar kapalı olmasına ragmen devir saati 0.900 rpmde durur çünkü sebebi arac aküsünü bitirmesin kullanmasın diye akünün bi sigortası var kaputta onu sökünce arac "uyutulur" aku yemez.. yani aracları calısır vaziyette uyutup o sekilde gönderirler türkiyeye , onun adınada uyutma denir.. yani kontak kapandıgı zaman aküden yer arabanız.. tabi servis elemanın sözünüde yalancı cıkarmayalım simdi ama bizim tr'de öyle..
Anavatanından gelmişsiniz.Hoşgeldiniz.
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri