aktif kullanıcı şifresini bulucağın büssürü yer var internet sayfalarında
formatını at sonra güncel olarak hangi antivürisi istersen ona göre yüklersin
kaspersky güzel bir program ama pcsiyi çok yavaşlatır bilgin olsun
Arkadaşlar kaspersky lisanslı kullanıcısyım. Bilgisayarıma format atmak istiyorum fakat lisans kodumu nereye geldi bulamadım.Bunun yanında 5 tane lisans satın almıstım bunları activasyonunuda ben yaptım ve hangisi hangi maile geldi bilemiyorum. Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim. Şu an aktif olarak kullandıgım kasper programınının lisans kodunu nereden ogrenebilirim
aktif kullanıcı şifresini bulucağın büssürü yer var internet sayfalarında
formatını at sonra güncel olarak hangi antivürisi istersen ona göre yüklersin
kaspersky güzel bir program ama pcsiyi çok yavaşlatır bilgin olsun
BEn lisanslı kullanıyorum.Yanlıs anlasıldım sanırım. Benim su an kaullandıgım virus programı satın aldıgım lisanslı bir program.Bilgisayarıma format atınca tekrar lisansını girmek zorundayım.Kasperi aldıgımda bana bir kod verdiler o kodu girince activasyon kodu mailime geldi.İşte ben bu aktivasyon kodu hangi mailime geldi onu bilmiyorum. Birkactane kod var elimde ama o buna mı ait bilmiyorum. Yani su an kullandıgım kasperde activasyon kodunu ogrenmek istiyorum.ilginize teşekkür ederim hocam bu arada
Arkadaşım öğrenmen imkansız pc üzerinden ancak kaspersky'de kayıtlı emailin vs varsa mail atıp alman gerekli başka bir yöntemi yok maalesef.
Size son fiyat : 45 TL olur 1 yıllık.
tel : 0212 599 39 49
Teşekkürlerbende lisans var ama 222 gunluk lisansımıda heba etmek istmeiyorum acıkcası
Yok bilgisayara format atmam olur biter. Ama illaki bir yolu vardır.
Kaspersky helyumdan alındı baska bir sisteme verildi.Bundan dolayı da bir sıkıntı var sanırım
eğer bilgisayar bilginiz var ise kodu rahatça kayıt defterinden bulursunuz ! eğer profesyonel pc kullanıcısı iseniz başlat menüsündeki arama yerine regedit yazın karşınıza kayıt defteri düzenleyicisi sayfası açılacak o sayfada "ctrl + f" tuşuna basın ve açılan kutucuğa "kaspersky" , "kaspersky code" , "kaspersky activation code" yada "kaspersky licance kode" bu cümleleri aratın teker teker sanıyorum "HKEY_LOCAL_MACHINE" yada "HKEY_CURRENT_USER"bölmesinde kodu göreceksiniz... eğer bunlarla uğraşmak istemiyorum derseniz internette google arama motoruna "Elcomsoft Distributed Password Recovery v2.98" yazıp programı indirin bilgisayarınızda bulunan bütün kodlar serialler şifreler hepsini size gösterecektir.. umarım yardımcı olur kolay gelsin..
evet verildi ama aktivasyonları yinede helyum yapıyor eski alınan codeleri
Trend Micro Worry Aktivasyon
helyumla bir görüşün derim..![]()
Arkadaşlar teşekkür ederim ilginize.Erhan verdigin bilgiler icin de cok sağol.Çok faydalı bir paylaşım olmus. biraz ugrastım mailleri karıstırdım buldum.Fakat dedigin yöntemide merak edip ugrastım. degisik kodlar cıkıyor. Bende elimdeki kodu girerek arayayım dedim. Kodun 5 rakamını giriyorum buluyor ama buldugu yerde benim kod gozukmuyor tuhaf bir durum.Sanki bir şifreleme yöntemi var gibi ?
abi muhtemelen gizlenmiş data dosyası oldugu için gözükmüyor bilgisayarının klasör seçeneklerine gelip "Windows sistem ve data,ini,msi,dll,metadata dosyalarını gizle" seçeneğindeki tiki kaldırıp bakarsan muhtemelen gözükecektir ama dediğim gibi en güzel yöntem hiç uğraşmadan password recovery programları ile pcye girile tüm serial benzeri kodları görebilirsiniz bu arada bulduguna sevindim abi , daha yeni ürün 200 günü aşkın süresi var..
Erhan teşekkür ederim.o dediğin program güvenilir mi bilmiyorum.Buldugum icin ustunde durmadım.SAdece bir daha kaybedersem senin dedigin yöntemi deneyeyim dedim onu da beceremedim sanırım.Daha sonra bakarım ben ona çok sağol ilgilendigin icin.Tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkürler
ben bilg ın imajını aldım. imagdan windowsu sıfırlamak 2 dak almıyor. sonra kasper yükleyip 30 gün sonra tekrar aynısını yapıyorum.
Asllında imaj engzuzeli ama alıskın degiliz. en iyi hangi program peki imajda
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri